Membri Noi
Salut! Eu sunt Doru ,36 ani, proaspat pe forum si proaspat posesor de Mitsu L200. Locuiesc in Vrancea, Negrilesti (zona de munte), Lucrez in constructii (am un srl) si am cumpaarat "bizonul" pentru a ma ajuta in ceea ce fac. Mai am o Alfa 156 1.8TS cu nr de Italia . Va multumesc pentru gazduirea pe forum si sper sa aflu ceea ce nu stiu despre Mitsu si mai ales despre L200 din discutiile voastre.
Buna sunt ovidiu/tg.Mures mandru proprietar de azi al unei asiatice. Citind prima pagina nu stiu la ce numar sa ajuns de membri dar sper sa nu fiu ultimul.
Am cumparat aceasta Carisma 1,6 16 valve din 1995 pare, cred, unul din primele modele fabricate in Olanda. nu stiu absolut nimic despre mitsubishi doar ce se vede in filme dar sunt indragostit de evo. Sper ca nu am facut o greseala cumparand un MITSU.
Am cumparat aceasta Carisma 1,6 16 valve din 1995 pare, cred, unul din primele modele fabricate in Olanda. nu stiu absolut nimic despre mitsubishi doar ce se vede in filme dar sunt indragostit de evo. Sper ca nu am facut o greseala cumparand un MITSU.