Consum Outlander 2
nu inteleg intrebarea: 3 litri la suta de km, 3 litri totali ?
-daca ar fi abatere de 3 litri la suta, nu cred ca e adevarat, undeva faci o gresala
-daca ar fi o abatere de 3 litri in total 50-60 litri alimentati, adica o abatere de 5-10% atunci e normal intrucat nu vorbim de masuratori exacte, ci de niste estimari
-daca ar fi abatere de 3 litri la suta, nu cred ca e adevarat, undeva faci o gresala
-daca ar fi o abatere de 3 litri in total 50-60 litri alimentati, adica o abatere de 5-10% atunci e normal intrucat nu vorbim de masuratori exacte, ci de niste estimari
revin cu eoarea de afisare la consum. 3 litri la suta de km... aceasta este diferenta dintre calculul facut de la un plin la altul. Mai exact, calculatorul imi afiseaza un consum mediu de 13,2 l/100km, iar din calcul reiese un consum de 10,2 l/100km. Stie cineva ce trebuie inlocuit sau calibrat, sau resoftat?
Am Outlander de 8 luni, nou din germania , motor Japonez 2,2, 19.000 km facuti, iar consumul ptr aceasta masina mi se pare OK. Masina are aprox 1900 kg, deja e iarna aici de aprox 1 Luna si consumul a crescut cu aprox 1-1,5 l %. Pana Acum am avut un consum de 7 extraurban 110-120 km /h si 10-11 urban. Dar am facut vreo 3 drumuri Germania -Romania si am scos si consum de de aprox 6% in special in Ro unde viteza nu a depasit 70-80km/h. Pe autostrada in Germania 170-190km/h consumul ajunge si pe la 15-16%. De obicei nu merg la consum decat cand vin in tara. Acum fiind mai frig si folosind masina in special ptr a ajunge la servici, la cumparaturi si apoi aksa, fara iesiri din oras...contorizat pe aproape 1 luna am reusit un consum de 13,8 % masurat bineinteles la pompa. Fac totusi mentionare ca masina functioneaza in gol cel putin 20-30 min pe zi doar ptr a se incalzi, dezaburire geamuri,etc.
Consumul a scozut cei drept dupa prima revizie dar nu exagerat, sau cel putin nu cum spun ei, dar cei drept se cunaoste.
In decembrie o sa fac inca un drum de Romania....primul cu Outi pe timp de iarna si la intoarcere am sa postez consumul...sunt oarecum curios de cat consuma iarna.
Inca o confirmare...niciodata nu am oprit clima fie vara, fie (acum) iarna.
O iarna fara incidente si multi km fara probleme.
Consumul a scozut cei drept dupa prima revizie dar nu exagerat, sau cel putin nu cum spun ei, dar cei drept se cunaoste.
In decembrie o sa fac inca un drum de Romania....primul cu Outi pe timp de iarna si la intoarcere am sa postez consumul...sunt oarecum curios de cat consuma iarna.
Inca o confirmare...niciodata nu am oprit clima fie vara, fie (acum) iarna.
O iarna fara incidente si multi km fara probleme.