viteza maxima atinsa cu mitsu colt

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Apr 30, 2008 5:29 pm

Andrei_RC, e de apreciat ce ai scris tu mai sus si iti dau dreptate, dar totusi nu tot ce iese din limitele impuse de lege se traduce in inconstienta sau riscuri.
In acelasi timp nu trebuie sa ne alarmam la toate povestioarele de pe forum...unii dintre noi tind sa mai exagereze cu anumite detalii...in cazul noilor posesori e normal pe undeva, e vorba doar de un entuziasm mai mare la inceput care ulterior se va normaliza.
Am vazut cati "zmei" au fost prezenti la un eveniment recent de racing unde era loc de distractie cat cuprinde...dar pe forum e rupere.
Legat de incepatorii care citesc...cei care se cred zmei si nu tin cont de propriile limite sau de ale masinii, de conditiile de trafic, samd vor actiona asa cum cred si fara sa citeasca povestioarele astea.
La riscuri ne supunem din momentul in care iesim in trafic, la volan, pieton, prudent sau pus pe fapte mari, la viteze mari sau mici...
Personal cred ca fiecare trebuie sa-si cunoasca masina foarte bine si pentru asta trebuie sa experimenteze cat de cat dar fara sa puna in pericol ceilalti participanti la trafic, trebuie sa-si cunoasca propriile limite la volan si mai ales sa tina cont de conditiile de trafic.
Nu am accidentat niciodata pe nimeni in 14 ani de cand am permisul, uneori am fost prudent, alteori mai putin...in schimb am fost accidentat, atat ca pieton (eram pe trecere) cat si masina mea in conditiile in care circulam regulamentar, asa ca sunt patit si nu agreez "pilotajul" dus la extrem, cu precadere in mediul urban!
In alta ordine de idei mi-am luat cz3 pentru a ma "distra" (la fel si altii) dar fara a afecta pe cei din jurul meu...sau daca am facut-o catusi de putin am avut grija sa nu se mai repete.
Nici macar amenzi nu am cu masina asta. )
Viteze mari numai pe autostrada...si ce am sesizat la masina nu mi-a placut. (am scris mai sus, e vorba de suspensie).
Atentie la condus!

PS. In primele luni cand am luat masina, era curtea service-ului mcar plina de colturi facute praf...

mocanu86
EVO I

Mesaj de mocanu86 » Mie Apr 30, 2008 11:36 pm

tinand cont ca eu am deschis acest topic ma simt nevoit sa raspund intr-un fel sau altul :
in primul rand .. asa cum am inceput si topicul a se vedea ce am scris si citez : " P.S -- nu instig la viteza , nu sunt raspunzator pt cine va incerca sa faca asemeni mie atentie , respectati viteza legala " --
in al doilea rand .. suntem constienti de faptul ca multi din noi o mai calcam din cand in cand, acum .. de ce sa ne ascundem de acest lucru , apoi fiecare are cap pe umeri si daca cineva va face accident la 200km/h incercand sa faca o poza .. problema lui. :shock:
la urma urmei hai sa nu se mai difuzeze top gear pt ca ala merge cu 200 km/h si instiga pe toti sa-si probeze tigaile .. parerea mea e ca nu se pune asa problema si daca vreti un contra argument oricine se uita la top gear sau vede pe forum "recordurile " noastre, cred ca se mai uita si la stiri si vede cate un accident.
in fine , e adevarat ca e cu doua taisuri insa fiecare poate constientiza , ca na .. de asta are permis .. bafta tuturor si atentie cu viteza

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Joi Mai 01, 2008 1:21 pm

copii, nu luati in tragic tot ce am scris eu. na , trebuia sa existe si un lup moralist :-D
NU recomand cuiva sa incerce asa ceva pana nu stie sa controleze masina, nu cunoaste masina inca sau nu e sigur pe el. Nu e usor sa faci poze la peste 150 a ora.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Mai 01, 2008 1:47 pm

De acord!
Acum sincer sa fiu, au fost cateva situatii in care exagerand cu viteza pe viraje sau in general peste limitele masinii, am fost la un pas sa pierd controlul si nu "experienta" m-a scutit de ... neplaceri, pentru ca de multe ori experientele sunt noi, ci norocul si faptul ca nu m-am precipitat si nu am bruscat excesiv comenzile.
Chiar la mitsubishi racing challenge am avut doua tentative sa ies de pe pista si intr-un tur de recunoastere chiar am patit-o.
Super distractiv si ce ma bucura cel mai mult e ca va avea continuitate acest gen de evenimente.
Nebunie!

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Dum Aug 24, 2008 7:16 pm

:-D 210km/h de mai multe ori pe autostrada......si duce motorul de 1.3 toata autostrada cu 190 fara probleme, nu se incinge nu face altceva decat sa traga

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Lun Sep 15, 2008 10:31 pm

In Grecia,cu benzina de 100 si cu intercoolerul schimbat,coltul meu mergea asa......
Fişiere ataşate
nu_e_maxim____..jpg
nu_e_maxim____..jpg (147.5 KiB) Vizualizat de 2953 ori

VCN
EVO I

Mesaj de VCN » Mar Sep 16, 2008 8:29 am

Frumos dom'le Czt tau . L-am vazut de vreo 2 ori prin oras. Poate o sa ne intalnim la o vorba candva!

policr
EVO I

Mesaj de policr » Mar Sep 16, 2008 6:58 pm

eu nu stiu cum reusiti cei cu masina standard sa depasiti 180 km/h ca eu nu reusesc nicium,degeaba pe bord arata apropae 190 ca pe gps la 178km/h se opreste

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Mie Sep 17, 2008 9:09 pm

Cum sa nu,domnule VCN.
Ar fi o buna ocazie sa stam de vorba cu urmatorul prilej:
http://forum.anonymous.ro/forum/showthread.php?t=499

Gogo
EVO I

Mesaj de Gogo » Mar Sep 23, 2008 10:18 am

193 km/h prin Bulgaria....1.5 DID Colt CZ3
nu cred ca prindea mai mult....dar o sa mai incerc

Scrie răspuns