Intalniri Spontane In Trafic
- radu-lancer
- EVO VII
Salutare Colegu. Tocmai ma intorceam de la Piatra Neamt si am zis sa ne oprim sa mancam ceva la Sinaia. Sper ca ai avut vreme buna la munte. Eu am stat in statiune doar o jumate de ora cat sa mancam dupa care la Buc .
In alta ordine de idei, astazi in Bucuresti salutari pentru KPY colegul din Crangasi si pentru colegul cu ASX ROSU, Domnul Arhitect astazi ne am dat flashuri pe drumul spre Domnesti.
In alta ordine de idei, astazi in Bucuresti salutari pentru KPY colegul din Crangasi si pentru colegul cu ASX ROSU, Domnul Arhitect astazi ne am dat flashuri pe drumul spre Domnesti.
- Master4Mariners
- EVO I
- radu-lancer
- EVO VII
- radu-lancer
- EVO VII
- radu-lancer
- EVO VII
Noul Lancer vineri dimineata pe autostrada Buc-Pitesti km 90 B XX MMR // Drumul spre Pitesti
Outlander BT XX AKB
Pajero B XX CCJ parcat la o vila ce duce pe drumul spre Iezer (Valcea).
Sambata In Bucuresti pe Valea Oltului un Colt cu doua usi alb cu RALLIART stiker pe aripi spate urmat indeaproape de un Lancer noul model rosu.
EVO 8 NEGRU B XX TRK
Outlander BT XX AKB
Pajero B XX CCJ parcat la o vila ce duce pe drumul spre Iezer (Valcea).
Sambata In Bucuresti pe Valea Oltului un Colt cu doua usi alb cu RALLIART stiker pe aripi spate urmat indeaproape de un Lancer noul model rosu.
EVO 8 NEGRU B XX TRK
- marius_EVO
- EVO I