Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Apr 30, 2008 10:05 am

Scuze pentru raspunsul tarziu dat dar am fost plecat de pasti mai multe zile cu Mitsa si nu numai....

Doresc si eu o tavita de portbagaj pentru Carisma mea. Multumesc mult.

Oana
EVO I

Mesaj de Oana » Mie Apr 30, 2008 12:25 pm

Buna,

Acesta este primul meu post pe acest forum si asta pentru ca nu prea am stiut ce sa scriu la celelalte topicuri. :-)

As dori si eu o tavita pt Lancer 2008 Intense (cu subwoofer) si daca se poate si pentru un Logan.
Nu stiu cum se procedeaza in continuare pentru a le primi si plati dar astept instructiuni.

Multumesc anticipat

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Apr 30, 2008 7:08 pm

Salut!

oana - Sunt onorat sa pot sa raspund la primul tau post! :-) Din nefericire m-ai prins un pic pe picior gresit:
Lancer nou cu subwoofer a plecat luni din Germa - ajunge la mine ori vineri, ori luni (depinde de modul in care lucreaza transportatorii zilele astea).
Logan: sedan sau combi? combi am pe stoc, dar sedan-ul... s-a terminat azi si ajunge doar prin 9.05. Scuze... Daca nu te superi pe mine si comanda ramane valabila, propun sa-ti pastrez Lancer-ul si sa le trimit ambele cand ajunge si Logan-ul.
Preturi: Lancer 39.92 euro (~144 RON), Logan (reducere 3 euro pt masini romanesti) 36.92 Eur (~133 RON).
Transportul este gratuit sau pot sa-ti dau 10% reducere daca ai pe cineva in TM si le livrez aici - tu alegi.
Plata se poate face prin banca (fara nici un cost suplimentar) sau ramburs (direct la curier - caz in care firma de curierat mai are un comision de 5RON pentru rambursarea banilor; sunt 5 RON/ expeditie, nu pe bucata).
Astept decizia ta.

chacha - Welcome back! Nu ai de ce sa-ti ceri scuze; eu imi cer scuze, dar nu mai am cum sa pun Carisma decat pe comanda care pleaca din Germa in 12.05 si ajunge la mine prin 15.05. Daca nu-i tarziu si nu-i cu suparare, te rog anunta-ma. Pentru siguranta: Carisma 2001 HB/5, da?

Multumesc,
Mircea
0722.259258

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Apr 30, 2008 7:53 pm

Nu este nici o problema cu durata de livrare. Deci ramane asa: Carisma Hatchback 2001, 5 usi , intr-un post anterior am dat mai multe detalii despre masina pentru ca nu stiu daca portbagajul variaza in functie si de alte detalii.

multumesc mult. Te voi suna pentru restul detaliilor...

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Mie Apr 30, 2008 9:07 pm

Tavita Leganza:

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Joi Mai 01, 2008 4:47 pm

Multumesc Mircea! Contrar asteptarilor, coletul a fost livrat astazi.
Vezi c-ai uitat sa-mi dai detaliile promise.

Poze

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Mai 01, 2008 6:16 pm

Salut!

Marty - Ma bucur c-a ajuns azi! Cum iti place?
Ai si PM.

Multumesc,
Mircea

Oana
EVO I

Mesaj de Oana » Joi Mai 01, 2008 6:25 pm

Multumesc pentru raspuns Mircea. Este vorba de Logan sedan si comanda ramane valabila. Cred ca cel mai bine e sa le trimiti pe amandoua odata. In legatura cu plata, prefer sa o fac in momentul cand ajung cele 2 tavite la mine si nu prin banca. Astept sa-mi spui cand si cum sa-ti dau adresa mea.

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Mai 01, 2008 6:31 pm

Ceau Oana!

OK!
Te rog, da-mi un PM cu numarul de telefon si datele de livrare.

Multumesc,
Mircea

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Dum Mai 04, 2008 9:29 am

Salut!

Marty - Multumesc pentru poze! Sunt excelente!
Scuze! :-) N-am vazut ca acel "Poze" de la subsolul mesajului tau este un link...

Brutus - Lancer 2008 cu sau fara subwoofer? Am din ambele pe stoc.

Mircea
0722.259258

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”