2007 Mitsubishi Lancer 2.0 Intense 136 CP Wine Red
Merci si e clar ca o sa va arat modificarile pe care o sa le fac.
- Fişiere ataşate
-
- Picture_001.jpg (102.51 KiB) Vizualizat de 5959 ori
-
- Picture_003.jpg (116.16 KiB) Vizualizat de 5958 ori
-
- Picture_004.jpg (91.64 KiB) Vizualizat de 5958 ori
-
- Picture_005.jpg (73.56 KiB) Vizualizat de 5959 ori
-
- Picture_007.jpg (97.85 KiB) Vizualizat de 5959 ori
Azi am fost sa imi monteze senzorii de parcare promisi, am stat de la 12 la 15:30 sa ii puna, dar cu pauza de masa de la 13:00 la 14:00. Noroc cu Ikea si cu Carrefour langa. Senzorii au un ecran mic pe care scrie distanta pana la masina din spate si cam la 0.3 metri cat arata pe el incepe sunetul continuu. Pana atunci bipaie. Nu stiu unde e difuzorul insa ca sunetul se aude din spate. Oricum e misto cu senzori asta e clar.
Eu am vre-o 250 momentan si masina merge brici, imi place ca in ciuda faptului ca o menajez in ture (cam pe la 3000 schimb), fuge de rupe in trepte superioare, adica a treia si a patra. Nu are greierasi inca, parca pe piatra cubica dintre Piata Charles de Gaulle(aia cu nasturele ala in centru) si Arcul de Triumf se auzea ceva in bord pe stanga. Farurile imi plac cum bat, masina e rigida dar stiam dinainte asta, in interior mi se pare super, cu toate ca e mai spartana decat altele. Forma bordului iti da impresia de mult spatiu, de altfel chiar e spatiu in ea. Nu am ce sa ii reprosez masinii pana acum deoarece sunt super multumit de ea. Consumul e cam mare momentan dar la ce motor are nici nu e de mirare. Din punctul meu de vedere nu aveam alta alternativa la Lancer, ma refer la ceva sa fie echivalent la sportivitatea ei. Asa mai era o Toyota Auris sau un Renault Megane dar doar la bani ca la ce stie sa faca Lancerul celelalte nici nu misca.
Rezoneaza ceva-n bord, in stinga. Da' numai pe piatra cubica.
Consumul, fara A/c, n-a sarit niciodata de 12,6. Cu A/C am ajuns si la 14.
Greierasi? Cred ca am un cablu care zburda liber prin montantul stinga fata. Din cind in cind se aude o chestie p-acolo. Mi-a mai zis lumea ca se aude ceva si-n spate, deasupra lunetei. Da' eu nu aud din fata.
Consumul, fara A/c, n-a sarit niciodata de 12,6. Cu A/C am ajuns si la 14.
Greierasi? Cred ca am un cablu care zburda liber prin montantul stinga fata. Din cind in cind se aude o chestie p-acolo. Mi-a mai zis lumea ca se aude ceva si-n spate, deasupra lunetei. Da' eu nu aud din fata.