de ce am ales colt?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
cocolino
EVO I

Mesaj de cocolino » Dum Apr 27, 2008 12:29 pm

Cred ca ar fi bine pentru cei care se gandesc sa-si cumpere un Colt dar nu sunt inca foarte hotarati sa citeasca in acest topic argumentele care i-au convins pe actualii posesori de Colt sa faca pasul decisiv. Ma gandesc ca eu unul m-as fi speriat daca as fi citit aici pe forum numai micile nemultumiri ale proprietarilor legate de consum, de mici zgomote, etc...si poate nu mi-as mai fi luat micuta japoneza, ceea ce as fi regretat enorm, date fiind calitatile ei pe care le-am descoperit ulterior.
Asadar....motive pentru a cumpara Coltul:

policr
EVO I

Mesaj de policr » Dum Apr 27, 2008 8:58 pm

are cel mai mare ampatament din clasa ei si e pintre cele mai dotate ma refer la versiunile standard

Colty
EVO I

Mesaj de Colty » Lun Apr 28, 2008 7:46 pm

Ideea pentru tema asta mi se pare foarte buna. Mi-am cumparat Colt pentru ca are un design care imi place foarte mult si pentru ca are un raport dotari/pret excelent. Sint foarte multumit de puterea de 95 de cai, de stabilitatea in viraje si de confortul interior. Spre deosebire de altii de pe forum, nu ma derajeaza deloc zgomotul motorului. Dimpotriva, imi da incredere ca poate si vrea.

ultra_gimi2000
EVO I

Mesaj de ultra_gimi2000 » Lun Apr 28, 2008 9:01 pm

intr-adevar este bine si sa remarcam partile bune ale acestei masini. nu trebuie sa venim rapid cu reclamatii ca vai doamne trancane un plasticel pe langa bord.e masina de 12000 de euro dotata excelent si la o calitate foarte buna . vrei masina sa nu trancane la strazile noastre ? luati-va bmw sau audi sau jeep-uri. raportul calitate pret este excelent pt ca la acest pret nu gasesti vreo masina sa arate si bine, sa fie spatioasa, sa fie bine dotata, sa aiba putere si intretinerea sa fie ok. stabilitatea este un atu (personal am 1,3 SAM 95 cai ), am testat masina si am facut de ras un Clio Symbol 1,5 dci si un chevrolet Aveo. in curbe te astepti sa te rastoarne la viteza mare, dar te contrazice imediat masina si se observa controlul bun al masinii al directiei si al stabilitatii.este o masina bine facuta mai ales ca a fost facuta de alianta mitsubishi-daimler chrysler, cu sasiu si cutie de la mercedes.consumul este iarasi un atuu, pt ca rar o sa vedeti un automobil de 95 de cai cu un cuplu la 4000 de ture sa aibe un consum in oras de 8-8,5 la suta ( ca atata imi ia mie ).acest fapt se datoreaza si servodirectiei electrice foarte performante(daca nu credeti cititi in cartea masinii ). este o masina bine facuta pentru oras, ergonomica, si tre sa remarci ca la pretul acesta are dotari si calitatea plasticelor este foarte buna fata de a altor masini la acelasi pret.zgomotul motorului nu este deloc deranjant.si daca vroiati sa fie mai antifonata, trebuia sa platiti inca vreo 2000 de euro.si e foarte misto zgomotul, arata ca vrea si poate, cum zicea colegu mai sus. si chiar daca e zgomotoasa la 3000 de ture, pentru cine nu stie, acolo la 3000-4000 de ture motoru se simte in largul lui si da ce poate.si zgomotul se datoreaza si unor chestii de fizica si mecanica foarte interesante si daca v-ati interesa putin ( pentru aceea care se plang degeaba de zgomot ) a-ti vedea de ce are zgomot masina si veti vedea ca nu are nik in neregula.COltu este o masina foarte buna si este apreciata doar de soferii adevarati care stiu ce vad atunci cand deschid capota la masina in afara de rezervoru pt spalat geamurile si bateria.cu aceasta ocazia mentionez si ca sunt oameni care habar n-au ce vorbesc.da e ok. exista wikipedia si google.

VooN
EVO I

Mesaj de VooN » Lun Apr 28, 2008 9:23 pm

Eu am ales CZT-ul pt design, performante - pret(cam astea ar fi singurele motive). Singurul adversar in gama lui este Fiesta ST, dar Fordul nu se numara pe lista mea de masini preferate, deci a ramas CZT-ul.

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Mar Apr 29, 2008 10:00 am

Am ales CZT in urma unui drivetest.
La aceasta capacitate masina este super.Mai sunt si altele mult mai performante insa oricare alta am alege e mai scumpa,cu motorul mai mare sau e alta clasa.Urmatoarea mea masina mi-ar place sa fie Colt cu 2.0 turbo insa nu cred ca se incumete sa faca astia un Colt cu motor de EVO.Cred ca as fi primul abonat la asa ceva.
Cineva spunea mai sus ca a ras de Renault Clio,Chevrolet etc.Eu ma distrez cu BMW-uri,Mercedes,Audi si toate astea din clase mai mari.
Din alt p.d.v. spatiul oferit de ea imi este mai mult decat necesar.Cand o vezi pe strada nu iti poti imagina cat de confortabil e interiorul.
Imi place f mult cum arata.
Zgomotul motorului este pt mine o simfonie.In CZT la 3000-5000 rot/min ai impresia ca ai un motor mult mai mare.
Cand accelelezi si ai motorul in cuplu,ai impresia ca te trage cineva cu o coarda elastica.
Stabilitatea in curbe a fost pt mine o alta surpriza placuta.
Franarea din nou m-a surprins placut.
In concluzie,e o masina care se merita.
Fişiere ataşate
dscf4779_794.jpg
dscf4779_794.jpg (125.2 KiB) Vizualizat de 4498 ori

R o b e r t
EVO I

Mesaj de R o b e r t » Mar Apr 29, 2008 4:26 pm

am ales coltul pentru ca e o masina foarte frumoasa, puternica pentru 1.3 - 95 cai, spatioasa etc etc

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Apr 29, 2008 7:14 pm

Design, performante, dotari, pret...net superioare celorlate modele concurente din clasa sa, la data august 2006.
Din start am vrut o masina de oras, care sa nu fie banala din punct de vedere al designului, sa imi placa mie...minim 100Cp la o tona, dotari complete la un pret foarte bun.
Fara discutie CZ3-ul a surclasat toata concurenta conform criteriilor mele in perioada 2005 - 2007.
Ulterior, fara sa banuiesc, masina s-a dovedit a avea mai multe calitati decat cele intuite sau urmarite de mine si anume stabilitate, spatiu interior, manevrabilitate, comportament in situatii extreme si ar mai fi de spus.
Isi merita banii, dupa ultima reducere o alegere si mai buna ar fi czt-ul.
Astept cu mare interes aparitia noului Colt pentru ca indiferent de optiunile mele viitoare, o masina din clasa mica, strict pentru oras cat mai puternica este de neinlocuit cand vorbim de "distractie pe 4 roti" si aproape indispensabila intr-un trafic ca cel din bucuresti.
Fiecare zi imi confirma asta!

Numai bine!

ultra_gimi2000
EVO I

Mesaj de ultra_gimi2000 » Mie Apr 30, 2008 12:40 am

pt robbycar: tu ai 150 de cai...eu 95 de cai( ma iau si eu cu cine nu depaseste 110 cai )

VooN
EVO I

Mesaj de VooN » Mie Apr 30, 2008 2:15 pm

QUOTE (ultra_gimi2000)pt robbycar: tu ai 150 de cai...eu 95 de cai( ma iau si eu cu cine nu depaseste 110 cai )

Cu un colt de 1.5 de exemplu ca are 109 CP :twisted:

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”