Comand Piese Pentru Mitsubishi
coltii atasati pe bara din fata in lateral in partea de jos.
Si te rog zi mi si de eleronul ala, ti am lasat in pm vreo doua mesaje..ziceai ca ieri, marti trebuie sa plece spre mine..si nu mi ai zis daca a plecat spre piatra neamt sau iasi multumesc
Si te rog zi mi si de eleronul ala, ti am lasat in pm vreo doua mesaje..ziceai ca ieri, marti trebuie sa plece spre mine..si nu mi ai zis daca a plecat spre piatra neamt sau iasi multumesc
- Fişiere ataşate
-
- 109_238_1.jpg (330.03 KiB) Vizualizat de 2666 ori
- dragospopa1993
- EVO I
Salut , eleronul de evo x la ce pret ajunge ? vopsit sau nevopsit : http://www.ebay.com/itm/MITSUBISHI-LANC ... 1c28c48418
QUOTE (fanto @ Oct 16 2012, 12:40 PM) O bara spate lancer 2008 2.0 Di-D.
PS: Aia dau la rame sau ce fac. USA-Romania nu dureaza 5 sapt. Houston-Genova facut in 14 zile la relanti deci.... sa vasleasca mai repede.
De 3 ani atat fac coletele. Incearca sa te gandesti mai bine, de ce ar dura mai mult sau ce ar fi la mijloc!
Te salut!
PS: Aia dau la rame sau ce fac. USA-Romania nu dureaza 5 sapt. Houston-Genova facut in 14 zile la relanti deci.... sa vasleasca mai repede.
De 3 ani atat fac coletele. Incearca sa te gandesti mai bine, de ce ar dura mai mult sau ce ar fi la mijloc!
Te salut!
magnex nu vroiam sa insinuez ca intarzii intentionat comenzile, dar aceste comenzi sunt livrate in containere pe containiere care merg normal cu 24 noduri (1 nod=1,853 km/h), am facut cum am spus Houston-Genova in 14 zile cu o viteza de 12 noduri, deci nu dureaza sa ajunga in constanta 5 saptamani. Sunt de acor cu tine ca dureaza 5 saptamani poate chiar mai bine pana trec si de vama, dar nu transportul. Scuze daca a parut/pare o ofensa dar era o gluma. Asadar ai o oferta pentru bara spate?
Buna dimineata!
Scriu acum( oricum stau intr o coada interminabila). Nu m am suparat si nici nu cred ca am de ce. Doar ca lucrurile astea le puteam discuta in pm.
Nu am zis niciodata ca vine sau ca nu vine prin CT.
Masini motociclete. . . Si ce mai aduc ei necesita niste inginerii care ies mai bine facute pe alt tarm.
Adusul unui container de jante sa zicem, care sa aiba o vama "mica" iarasi prelungesye timpul.
Numai bineee!
QUOTE (dragospopa1993 @ Oct 17 2012, 10:57 AM) Salut , eleronul de evo x la ce pret ajunge ? vopsit sau nevopsit : http://www.ebay.com/itm/MITSUBISHI-LANC ... 1c28c48418
Revin cu un pret dupa ce aflu si eu niste detalii.
Mersi
Scriu acum( oricum stau intr o coada interminabila). Nu m am suparat si nici nu cred ca am de ce. Doar ca lucrurile astea le puteam discuta in pm.
Nu am zis niciodata ca vine sau ca nu vine prin CT.
Masini motociclete. . . Si ce mai aduc ei necesita niste inginerii care ies mai bine facute pe alt tarm.
Adusul unui container de jante sa zicem, care sa aiba o vama "mica" iarasi prelungesye timpul.
Numai bineee!
QUOTE (dragospopa1993 @ Oct 17 2012, 10:57 AM) Salut , eleronul de evo x la ce pret ajunge ? vopsit sau nevopsit : http://www.ebay.com/itm/MITSUBISHI-LANC ... 1c28c48418
Revin cu un pret dupa ce aflu si eu niste detalii.
Mersi