Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp
- Master4Mariners
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I
Multumesc mult urari ! Si eu sper sa ma tina cat mai mult Andrei , o sa trec pe la Cuvioasa Paraschiva sa o sfintesc si asa poate va fi intr-un ceas bun ! Eleronul discret nu se vede ca nu era pus in momentul in care s-a fotografiat , poza e imediat ce s-a dat jos masina de pe platforma . Cat despre motor , se spune ca e modificat , cat si izolatia mai buna ca la modelele dinainte de 2012 , am inteles ca faceliftul e facut doar ca sa se elimine comentariile negative asupra modelului , atat . E mai silentioasa , mai economica si mai bine izolata ( se spune , vedem noi !) . Cat despre performante , saptamana asta dupa ce se termina nebunia cu voucherele o sa mearga la RAR sa ii faca acte si vedem ce parametri are , si eu sunt curios . Va tin la curent . Inca o data multumesc de urari !
- Master4Mariners
- EVO I
Să te bucuri de nouă maşină şi să o foloseşti mulţi km fără probleme. Azi m-am dat şi eu cu un Lancer 2012, ?nsă era motorul de 1.6. Totuşi, avea piele pe uşi, cum spuneai şi tu. Ce pot spune este că e puţin mai bine antifonat ca Lancerul de 1.6 din 2011 pe care l-am condus aproximativ 11000 km şi dec?t Lancerul 1.5 din 2010 (cu care am avut ocazia să merg de mai multe ori). Şi, ?ntr-adevăr pare uşor mai economic la condus normal. ?n rest, nu am văzut diferenţe.
- Master4Mariners
- EVO I
Merci sabin.b de informatii , chiar ma gandeam daca se simte vreo diferenta la model 2012 . Eu pot spune ca am condus doar Lancer de drive test , si de 1.5 si de 1.6 , cat si masina unui prieten de 1.8 noua dar model 2011 si la toate antifonarea lasa de dorit . Se cerea o imbunatatire . Cat despre economie ...sa vedem cat ne putem abtine la condus normal...
Antifonarea mi se pare mai ok, ?nsă dacă vei compara Lancerul cu alte maşini (o nemţească, de exemplu) ?ncă tot mai răm?ne loc de mai bine la capitolul antifonare. Ce am putut observa e că zgomotul motorului se aude puţin mai ?ncet la interior faţă de versiunile din anii anteriori, ?nsă nu am simţit nicio ?mbunătăţire vizavi de zgomotul de rulaj la viteze de peste 100 km/h.
Oricum, dacă nu ne spuneai tu că versiunile din 2012 vin cu această ?mbunătăţire, erau şanse mari ca eu să nu observ diferenţele de zgomot, ?ntruc?t ?mbunătăţirile nu sunt spectaculoase.
Dar mai multe ne vei spune tu.
Oricum, dacă nu ne spuneai tu că versiunile din 2012 vin cu această ?mbunătăţire, erau şanse mari ca eu să nu observ diferenţele de zgomot, ?ntruc?t ?mbunătăţirile nu sunt spectaculoase.
Dar mai multe ne vei spune tu.