Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Lun Iul 23, 2012 11:08 pm

Aia 11400 sunt MAK de data asta . Am avut si MAN de 16000 dar cand eram mai tinerel , prin 2005 ! Data asta asa s-a nimerit . Vedem tura viitoare cum s-o nimeri ca e surpriza de fiecare data . Vedem daca ma mai indur sa plec dupa ce vine Lancerul , ca ma gandesc la el in fiecare zi !

tyty
EVO I

Mesaj de tyty » Lun Iul 23, 2012 11:25 pm

cand nu o sa mai ai ce pune in rezervor s-ar putea sa pleci iar.
in alta ordine de idei vezi sa nu uiti sa faci stripping dupa descarcare cu gandul la lancer

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Lun Iul 23, 2012 11:31 pm

Dupa 7 ani pe tancuri , astea se fac instinctiv , nu am cum sa uit ! Ai dreptate , ziceam si eu asa . Vreau sa imi deschid o afacere sau sa fac curs de vetting insa trebuie sa prind de comandant mai intai , ca am si acte de jupan . Hai sa continuam pe privat despre nave , ca ne luam ban permanent amandoi ! Ne vede Big Brother !

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Lun Aug 20, 2012 5:32 pm

A inceput alergatura pentru achitarea masinii prin vouchere , nu stiu daca si voi ati patit la fel , dar la mine e o adevarata aventura cu voucherele anul asta . Preturi astronomice , sau oameni care nu isi pot duce masinile vechi la Remat pt ca cei de la Remat ii santajeaza . Ori le dau 12 milioane pe masina veche si le iau voucherul , ori zic ca nu mai au vouchere pentru ca au fost putine anul asta si trimit oamenii acasa pana sunt chemati de ei ( adica niciodata daca nu accepti oferta ) . Nu stiu daca voi v-ati confruntat cu asa ceva . Zilele astea se clarifica totul si poate pot da detalii pentru cei care se afla in situatia de a achita o Mitsubisha noua prin Remat . Masina a ajuns deja si foarte curand trebuie achitata .

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mie Aug 22, 2012 9:49 am

Totul e bine cand se termina cu bine ! Am gasit 3 vouchere , doua cu 20 de milioane si unul cu 17 milioane . Sfatul meu : nu lasati oamenii sa mearga la Remat sau la Reprezentanta singuri cu rablele , cu siguranta veti plati milioane bune in plus . Mergeti voi cu omul de mana la reprezentanta , si ei vor fi obligati sa va dea voua voucherul si la pretul de proprietar fara adaosuri de intermediar . Tot ei se ocupa si de iradierea masinilor , pt o atentie sa zicem . Masina e sosita , leasingul a facut calculul , acuma mai ramane ca pe cineva sa il lase inima sa imi trimita si mie poze cu masina de la Bucuresti dupa ce i se pun accesoriile . Inca nu am vazut masina si deja s-au aprins pasiuni , asa cum ziceau unii colegi forumisti !

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Sâm Aug 25, 2012 3:52 pm

Gata , in sfarsit pot sa va prezint frumoasa asa cum trebuie . Este un model revizuit de 1,8 nu e ca cele de pana acum . Are modificari estetice cat cat si tehnice fata de versiunea dinainte . Cam asa se prezinta :
Fişiere ataşate
Imagine0495.jpg
Imagine0495.jpg (581.11 KiB) Vizualizat de 2103 ori
Imagine0490.jpg
Imagine0490.jpg (418.83 KiB) Vizualizat de 2112 ori
15.JPG
15.JPG (226.18 KiB) Vizualizat de 2143 ori
14.JPG
14.JPG (233.78 KiB) Vizualizat de 2174 ori
11.JPG
11.JPG (235.25 KiB) Vizualizat de 2112 ori
7.JPG
7.JPG (232.93 KiB) Vizualizat de 2174 ori
4.jpg
4.jpg (487.31 KiB) Vizualizat de 2094 ori
1.JPG
1.JPG (231.32 KiB) Vizualizat de 2175 ori

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Sâm Aug 25, 2012 4:05 pm

Masina e o varianta Intense de 1.8 cutie manuala , la care am mai adaugat eu unele accesorii :
- piele si incalzire in scaune
- scut protecte
- ornament proiectoare
- pedale sport
- cuva portbagaj si presuri originale
- eleron model discret

Fata de ce am vazut pana acum pe forum , masina mai are camera pentru mars arrier , ornamente interior negre in loc de imitatie carbon , cat si piele din fabrica pentru partea superioara a usii .
Fata de modelele dinainte , am inteles ca e prima ajunsa in tara cu motorul de 1,8 revizuit

Masina este mai usoara cu 8 kg fata de modelul dinainte
Motorul a fost revizuit ca sa fie mai silentios si sa consume mai putin , s-a umblat la admisie si evacuare zic ei , cat si la distributie
Masina are jante de 18 inch modificate , acuma jantele au 8 spite si nu 10 ca inainte
Nu stiau nici cei de la reprezentanta sa imi spuna ce insemna modificarile astea si daca are alti cai putere , mi-au zis doar ce stiau de la Bucuresti , acuma merg la RAR cu ea , ca e prima ajunsa si in Galati cu motorul asta . Cand mai am detalii mai postez , si eu sunt foarte curios .

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Sâm Aug 25, 2012 8:22 pm

Daca mai exista cineva pe forum cvare are deja motorul asta varianta 2012 il rog sa imi spuna cum se prezinta , ce consum are .etc. Momentan nu sunt in tara si vor mai trece doua luni probabil pana ma voi lamuri singur . Multumesc anticipat !

sebasita
EVO I

Mesaj de sebasita » Dum Aug 26, 2012 7:24 am

asta cred ca e cel mai greu. sa stai atata dupa masinuta....si acum sa fii departe si sa nu te poti da cu ea:D

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Dum Aug 26, 2012 9:47 am

QUOTE (sebasita @ Aug 26 2012, 07:24 AM) asta cred ca e cel mai greu. sa stai atata dupa masinuta....si acum sa fii departe si sa nu te poti da cu ea:D

Raspuns corect ! Numai cu gandul la ea stau ! Cand inchid ochii inainte sa ma culc scot cheia din contact , cand ma trezesc dimineata bag cheia in contact ! Iti dai seama cum trebuie sa fie , mi-as cere schimb si maine daca s-ar putea sa vin acasa sa ma plimb putin !

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”