Sfat cumparare Colt

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
varol_gean
EVO I

Mesaj de varol_gean » Mar Apr 22, 2008 12:48 am

Salut! Vreau sa achizitionez un Colt Invite 1.1 la 10500 DDP. Mentionez ca mai multi bani nu prea detin si alte variante din cate stiu pt mine ar fi un Ford Fiesta sau un Hyundai i10(asta nou aparut la 8800 o varianta mai bunicica). Vreau sa stiu daca se merita Colt -ul. Masina o sa fie condusa 80% in oras (Constanta). Pe mine m-a incantat la aceasta varianta faptul ca dau 4 airbaguri, computer de bord, ABS+EBD si poate si faptul ca e o masina japoneza (kiar dak e produsa in europa - Hyundai i10 e in India de exp.) Ar mai fi si o Mazda 2 la 10700(dar nu am calc de bord). Multumesc anticipat pt sfaturi!

Colty
EVO I

Mesaj de Colty » Mar Apr 22, 2008 2:07 pm

Sfatul meu este sa nu eziti sa-ti iei un Colt, pentru ca e mai spatios decit Ford Fiesta si este mai japonez decit coreeanul Hyundai. Singura problema ar fi puterea motorului. Daca esti un tip mai infigaret pe la semafoare si in depasiri, ia-ti un colt de 1,3 (cel putin). Daca nu, vei fi foarte multumit de raportul dintre dotari si pret.

varol_gean
EVO I

Mesaj de varol_gean » Mar Apr 22, 2008 3:26 pm

Sunt incepator si asta o sa fie o masina cu care o sa-mi duc studentia...adik de acasa la facultate si dup-aia pana la munca, nu prea le am cu faze de genu "Pedal to the metal". Din cate am citit eu pe forum se pare ca intr-adevar versiunea de 1.3 este mai "fashneatza", dar din pacate am un buget limitat . In masina o sa fiu doar eu sau uneori inca o persoana si nu am de gand sa car sacul de cartofi al lu mama cu ea. Oare motorul de 1.1 e de ajuns?

ultra_gimi2000
EVO I

Mesaj de ultra_gimi2000 » Mar Apr 22, 2008 5:50 pm

coltul de 1,1 o avea el 16 v da e slabutz.trage destul de greu... adevaru e ca iti da un consum bun.Ford Fiesta consuma mai mult ca si COltu la motorizarea de 80 de cai si parerea mea e ca ar merita Coltul. asta daca nu vrei o masina putin mai puternica...cei drept si Hyundai Getz e o optiune si mazda 2 e o masina foarte buna mai ales ca a fost premiata la nivel international si e bine dotata...alta masina buna care ti-as recomanda-o ar fi SUZUKI SWIFT...fiind posesor de COlt am ales dintre multe masini si nu regret alegerea ( COLT 1,3 SAM 95 cp ).
oricum fa un test drive intai...ca e diferit COltul fata de un Fiesta sau o mazda sau renault...e alt stil de conducere. e masina de turatie

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Mie Apr 23, 2008 1:15 pm

:-D

QUOTE (ultra_gimi2000)coltul de 1,1 o avea el 16 v da e slabutz.trage destul de greu...

A naibii aritmetica. Cum imparti 16 supape la trei pistoane? Are 4 supape pe piston. Ceea ce e foarte bine.

Am mers cu fiesta aia de 1.4 si 80 cp. E jalnica la interior. Are un singur maner in plafon, cheala de bate vantul, manivele la geamurile spate....
Coltul scoate din 1.1 75cp deci e generatie mai noua.
Nu m-am uitat sa vad ce poate mazda 2. La coreeni nu stiu ce sa zic. pe min nu ma atrag

policr
EVO I

Mesaj de policr » Mie Apr 23, 2008 1:34 pm

coltul e o masina care isi merita banii,vine standard cu 4 airbaguri,ai computer de bord,pe cand mazda 2 la banii astia nici macar radio cd nu-ti da.fiesta e generatia 2000

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Mie Apr 23, 2008 2:21 pm

QUOTE (policr)coltul e o masina care isi merita banii,vine standard cu 4 airbaguri,ai computer de bord,pe cand mazda 2 la banii astia nici macar radio cd nu-ti da.fiesta e generatia 2000

Numai europenii erau instare sa iti dea masina cheala pana acum.
Daca si mazda a inceput sa faca asa e trist

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Mie Apr 23, 2008 11:41 pm

QUOTE (policr)coltul e o masina care isi merita banii,vine standard cu 4 airbaguri,ai computer de bord,pe cand mazda 2 la banii astia nici macar radio cd nu-ti da.fiesta e generatia 2000

Rectific. Noul facelift are 6 airbaguri: sofer+pasager, laterale si cortine. Ma reder la modelul SAM.

jules
EVO I

Mesaj de jules » Joi Apr 24, 2008 11:12 am

Te rectific si eu: Airbag cortina la Sam Safety doar. Pachet care mai include si ASC (? esp echivalent) si 4 minere interioare de sustinere.

Mugurcolt
EVO I

Mesaj de Mugurcolt » Joi Apr 24, 2008 6:23 pm

Eu nu as mai cumpara Colt, acum. Mi s-a spart cutia de viteze la o groapa banala. Paguba 100 milioane lei. Aceasta masina nu este facuta pentru drumurile din Romania. Cutia de viteze este plasata mai jos decat baia de ulei. Este extrem de expusa la lovituri. Restul sunt detalii de fason , ca sa zic asa. :-(

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”