2010 Lancer Sportback Ralliart
mersi, mersi! nu bag 235 pana nu se uzeaza astea, daca tot nu le-am vandut...
de coborat nu ma pasioneaza deocamdata, daca i-as schimba ceva ar fi niste frane de evo si dup-aia un stage1 cu admisie si evacuare; dar pana nu ajung macar la 15-20.000km nu.
a... si furtunul ala care ia aerul de la intercooler si il duce la turbo am auzit ca se recomanda a fi schimbat cu unul metalic.
de coborat nu ma pasioneaza deocamdata, daca i-as schimba ceva ar fi niste frane de evo si dup-aia un stage1 cu admisie si evacuare; dar pana nu ajung macar la 15-20.000km nu.
a... si furtunul ala care ia aerul de la intercooler si il duce la turbo am auzit ca se recomanda a fi schimbat cu unul metalic.
- shadow2blade
- EVO I
mai am si eu noutati.
dupa 9 luni pot spune ca in cotinuare nu pot aprecia distanta in spate.
cred ca de fiecare data cand am de facut o parcare laterala intr-un spatiu mai mic ma lipesc de cel din spate.
la inceput am zis ca sunt eu prost si nu sunt obisnuit cu masina, dar au trecut 9 luni si tot degeaba. si nu e prima mea masina, mai degraba a 8-a... deci lancer sportback are vizibilitate spate cam slaba.
concluzia: am nevoie de senzori de parcare in bara spate.
dupa 9 luni pot spune ca in cotinuare nu pot aprecia distanta in spate.
cred ca de fiecare data cand am de facut o parcare laterala intr-un spatiu mai mic ma lipesc de cel din spate.
la inceput am zis ca sunt eu prost si nu sunt obisnuit cu masina, dar au trecut 9 luni si tot degeaba. si nu e prima mea masina, mai degraba a 8-a... deci lancer sportback are vizibilitate spate cam slaba.
concluzia: am nevoie de senzori de parcare in bara spate.
Ma gandeam ca o varianta ar fi fost sa schimbi playerul OEM si cu ajutorul acestuia sa iti recuperezi macar o parte din investitia in noul sistem multimedia. Ma gandesc ca acele imperfectiuni de la montaj - chiar si in cazul in care ar aparea - ar putea fi remediate ulterior de cei care iti vor instala sistemul multimedia.
Just my 2 cents.
Just my 2 cents.