Starea Drumurilor
Am gasit un site interesant,unde am putea si noi contribui cu informatii " proaspete" : http://openmap.ro/auto/
Salut si bine ai venit in comunitatea mitsu.ro. Nu e un prim post tocmai reusit asta al tau. Raspunzi rautacios unui post de acum 2 ani si ceva, si nici nu aduci nici o informatie concreta asupra starii drumurilor. Te rog citeste regulamentul si revizuieste-ti atitudinea fata de colegii de forum. Nu primesti nici o sanctiune fiind primul post, dar pe viitor fii mai atenta
Buna ziua. Week-end-ul urmator o sa fac o calatorie de la Gyula (Ungaria) la Ploiesti si m-am gandit ca ar fi mai bine sa evit Valea Muresului intre Arada si Deva cu tir-uri si curbe nenumarate. Asa ca as dori sa stiu cam care ar fi starea DN 79A de la Chisineu-Cris - Ineu - Varfurile si cea a DN76 de la Vrfurile - Brad - Deva.
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
cozmin ,e laudabil efortul tau dar harta nu e la zi.De exemplu pe traseul Cluj-Reghin-Toplita-Borsec e cam asa :Cluj-Reghin e bun in proportie de 80%,cu mici portiuni cu gropi prin sate.Reghin-Toplita e asfaltata in 2011 total si marcata,deci 100% bun.Atentie in Toplita:sta radarul mai mereu aproape de iesirea spre Reghin.Toplita-Borsec=ok.
La multi km de drum bun !
La multi km de drum bun !