Sablare Profesionala Si Powdercoating (vopsire Electrostatica) - Jante, Etrieri, Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Sâm Mai 19, 2012 3:09 pm

il asteptam cu poze cu ele pe masina pe cristi

Jante 16" Mitsubishi Colt Powdercoating Green Granny Smith (9 photos)

Jantele au fost sablate fin, venind la noi intr-o stare destul de buna, una din buze a fost reconditionata. Vopseaua aplicata este una speciala (Green Granny Smith) avand flakes-uri aurii care irizeaza in soare. Pentru a completa look-ul masinii au fost vopsite si claxoanele Hella in aceeasi culoare.

Jante 17" BBS CH Powdercoating Argintiu Factory Look (4 photos)

Jantele au avut mai multe straturi de vopsea si chit de-a lungul timpului. Au fost sablat intensiv, una din buze rectificata, aplica t un strat de nivelare, un strat de argintiu factory look electrostatic iar la final un strat de lac tot electrostatic.

Jante 18" OZ 35 Powdercoating Arctic White (4 photos)
Jantele au fost sablat intensiv, acoperite cu un strat de nivelare negru iar apoi un strat electrostatic Arctic White.

Jante 16" Toyota Powdercoating Argintiu Perlat (4 photos)
Jantele au fost sablat la alice, acoperite cu un strat pentru nivelare negru, un strat de argintiu perlat iar la final lac electrostatic.

Jante 17" Ford Mustang Powdercoating Negru Lucios (7 photos)
Jantele au fost sablate intensiv, aplicat un strat de negru pentru nivelare, slefuiere pentru un finish corect iar la final aplicat un strat de negru lucios electrostatic.

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Lun Mai 28, 2012 6:30 pm

Jante 15" ATS Powdercoating Liquid Yellow (6 photos)

Jantele au fost sablate fin, buzele reconditionate, aplicat un strat electrostatic de liquid yellow iar apoi un strat de lac electrostatic pentru protectie si stralucire aditionala.

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Vin Iun 01, 2012 4:27 pm

Jante 17" SAAB Powdercoating Carbon / Grafit Perlat Mat (5 photos)
Jantele au fost sablate fin iar apoi aplicat un strat de grafit / carbon electrostatic perlat mat (fara lac)

Jante 17" Audi Powdercoating Grafit / Carbon Perlat (5 photos)
Jantele au fost sablate intensiv, aplicat un strat de nivelare negru, aplicat stratul de carbon / grafit perlat iar la final un strat de lac electrostatic pentru o stralucire si protectie aditionala.

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Vin Iun 08, 2012 3:09 pm

Jante 20" BBS Powdercoating Argintiu Factory Look (9 photos)

Jantele au fost sablate intensiv pentru a indeparta cele 3 straturi de vopsea de proasta calitate data la pistol, aplicat un strat de negru pentru nivelare, apoi un strat argintiu factory look urmat de un strat de lac electrostatic pentru un luciu si protectie aditionala.

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Sâm Iun 16, 2012 3:52 pm

Jante 12" Powdercoating Purple Starlight (14 photos)
Jantele au fost sablate intensiv iar apoi aplicat un strat de negru pentru nivelarea suprafetei. A urmat un strat de crom (ultimate chrome II) pentru a servi ca substrat pulberii semi-transparente Purple Starlight. Culoarea aleasa este o culoare speciala, cu flake-uri aurii in componenta care in mod sigur nu va trece neobservata. Totul a fost aplicat electrostatic si nu s-a folsit chit.

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Lun Iun 25, 2012 4:20 pm

Jante 18" VW Interlagos Powdercoating Grafit Perlat (5 photos)

Jantele au fost sablate fin si reconditionate buzele. Culoarea aleasa a fost carbon / grafit perlat (varianta mai deschisa) aplicata electrostatic urmata de un strat de lac tot electrostatic pentru protectie si stralucire aditionala.

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Lun Iun 25, 2012 4:52 pm

Am o janta ciobita, sudati si in argon sau puteti sa ma ajutati in vreun fel?
Dupa care doresc reconditionarea tuturor jantelor, 5 la numar, cu o culoare cat mai naturala (argintiu).
Jantele sunt Mugello, pe 16".

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Lun Iun 25, 2012 6:01 pm

sigur, se rezolva.
poti intra la noi pe facebook sa vezi cum facem sudurile si finisarile, nu folosim chit.
0722 340 642

http://www.facebook.com/SRZPowdercoatingCustoms

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Sâm Iun 30, 2012 6:56 pm

Jante 18" Mitsubishi EVO X Powdercoating-Purple Starlight (13 photos)

Jantele au ajuns la noi cu unele lovituri serioase in buza si material lipsa. Au fost sudate in mediu protejat (argon) si rectificate manual pentru a urmari design-ul jantei. Sablarea a fost una fina pentru un finisaj deosebit. Culoarea aleasa a fost Purple Starlight, un mov cu perla multicolora in soare. Culoarea a fost adusa pe comanda din USA. Pentru alte culori speciale care le putem implementa accesati http://www.powderbuythepound.com/Temp._ ... d_Powders/.

ElSpa
EVO I

Mesaj de ElSpa » Vin Iul 06, 2012 11:53 pm

Jante 16" Mercedes Powdercoating Argintiu Perlat (4 photos)

Jantele au ajuns la noi foarte corodate. Au fost sablate intensiv, aplicat un strat de argntiu perlat (powdercoating) iar la final un strat de lac electrostatic pentru protectie si stralucire aditionala.

Jante 20" BMW X5 Powdercoating Grafit / Carbon Perlat Mat (7 photos)

Jantele au ajuns la noi cu vopseaua data la pistol exfoliata dupa numai 8 luni. Au fost sablate intensiv, aplicat un strat de fuller electrostatic pentru nivelare. Culoarea aleasa a fost grafit / carbon perlat mat (fara lac) aplicat tot electrostatic. Acum jantele vor rezista fara probleme in timp.

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”