Revizii - Costuri directe si indirecte
Revizie Outlander 2,2 did 45000 km - 1615 lei in galati la iricad. S-au schimbat toate filtrele mai putin cel de motorina, plus ulei si placutele de frana de pe fata. Mie unu mi s-a parut cam ciudat ca sa tina doar 45000 placutele (mai aveau de vreo 5000 cred eu pana ajungea la fier). La cealalta masina m-au tinut placutele fata pana la 70.000 km.
- Bogdan Rusu
- EVO I
- Bogdan Rusu
- EVO I
Am facut prima revizie la 13.900 la reprezentanta in Germania si a costat in jur de 200 Euro. Foarte prompti, au venit au luat masina de unde lucrez au facut revizia si au adus-o inapoi. Am trecut peste vreo 2 zile sa platesc si am primit si o coala A4 cu ceea ce au schimbat sau verificat la masina. Schimbat ulei, toate filtrele, update la GPS, verificat placute frane, tren rulare, uzura roti, tot ce tine de siguranta verificat (as putea spune la sange). Ce pot sa spun sunt foarte multumit de lucrarea facuta. Tot ce au schimbat pot verifica ptr ca au trecut serii si date care se regasesc si pe piese. Au vrut sa imi dea si bidonul in care a fost uleiul dar l-am refuzat.