Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mie Mar 28, 2012 8:47 pm

Foarte bine ! Imi place sa am masina curata . Jantele schimba mult aspectul unei masini . Daca sunt murdare , masina pare neingrijita , chiar daca o speli tu saptamanal .

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Joi Mar 29, 2012 4:56 pm

Da, mai ales daca masina e culoare deschisa!

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mie Mai 16, 2012 3:18 pm

De cand am devenit posesor de Lancer am tot citit diverse posturi pe forum si am aflat de unele mici probleme cu care s-au confruntat unii posesori . Luand la analizat un model de Lancer de 1.8 gasit in showroom am observat ca sub mocheta din dreapta nu se vede nici un fel de alt izolator fonic , nici sub masina nu se prea vede o antifonare care sa atenueze zgomotele . Cum zgomotul interior este unul din minusurile masinii , eu m-am gandit sa incerc sa remediez problema .
( inca nu sunt decis daca voi folosi pasla sau folie Dynamat pt usi cat si pt zgomotul de la trenul de rulaj . ) Cel putin in cazul usilor , daca tot intentionez sa imi pun folie pe geamuri , intentionam sa fac izolarea la usi in acelasi timp , ca sa nu platesc prosteste manopera de 2 ori ( folie pe geamuri si izolarea panourilor la usi ) . Acum mai intreband in stanga si in dreapta , unii spun ca odata desfacute panourile de la usi ( indiferent pt ce motiv ) si punerea lor inapoi la usi va duce la slabirea clemelor de la panouri si in scurt timp vor aparea greieri la trecerea peste denivelari si la ascultatul muzicii la un volum mai ridicat . S-a mai confruntat cineva cu problema asta ? Voi ce parere aveti ? Banuiesc ca trebuie sa fie macar un coleg forumist cu folie pe geamuri care sa poata sa imi dea un sfat . Apar sau nu greieri?

tyty
EVO I

Mesaj de tyty » Mie Mai 16, 2012 5:44 pm

Eu am schimbat difuzoarele si, implicit am izolat usile. Preventiv am pus banda dublu adeziva pe toate clemele (intre ele si tabla), asa ca nu exista nici o problema cu greierasii.
Daca izolezi podeaua sa ne zici si noua ce solutie ai ales.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mie Mai 16, 2012 6:13 pm

@tyty : Eu am varianta Intense , deci am sistem rockford , insa ma batea un gand sa schimb dufuzoarele cu unele de mai mare fidelitate . Pana la urma de cat sunt ? De 16 sau de 16.5 , ca auzisem diverse variante . Ce marca de difuzoare ai ales? Interesanta ideea ta cu banda dublu adeziva pt cleme , o sa tin minte . Eu ma gandeam ca macar pt usi izolarea sa o fac ori cu pasla cum mi-au propus cei de la repr Iricad , ori cu folie Dynamat . Acum nu stiu pe nimeni care si-a facut asa ceva si care varianta e mai eficienta . Cat despre trenul de rulare , intr-o prima faza vreau sa o antifonez pe dedesubt f bine , si vad rezultatul . Daca pretul manoperei demontatului scaunelor , bordului , etc ar fi rezonabil , m-as gandi si la izolarea podelei la interior si la fel , as opta intre cele doua variante de izolare . Insa trebuie studiat mai intai , care dintre variante merita si care insonorizeaza cel mai bine . Gasisem pe net o oferta la 9 mil lei vechi cu folie Dynamat pt tot interiorul , mai multi metri patrati . Va trebui sa vb cu cineva care si-a pus si care poate sa imi confirme ca se simte diferenta .

tyty
EVO I

Mesaj de tyty » Mie Mai 16, 2012 7:46 pm

Sunt de 16,5. problema e la sistemul de prindere. Originalele se fixeaza prin rasucire in orificiu care are forma triunghiulara (fara suruburi).
Asadar iti trebuiesc inele adaptoare de pal sau MDF.
Eu am pus MacAudio sisteme pe fata si coaxiale pe spate. Se simte diferenta. Cele originale sunt slabe. Greierasi mai apar si la manerul de deschidere a usii din interior, in special la clapeta (sau cum ii spune) de blocare.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mar Mai 29, 2012 1:39 pm

Si cum voiajul meu vad ca se amana , am decis ca cea mai buna solutie e sa iau masina prin leasing , deoarece ajunge dupa cum zic ei la jumatatea lunii iulie si eu nu voi fi acasa sa o preiau . Si daca tot e sa fie leasing si cu programul Rabla , pana maine cand perfectez actele trebuie sa ma hotarasc toate accesoriile pe care sa le pun pe masina ca sa ma astepte deja pregatita de drum cand ma intorc . Ea e varianta Intense de 1.8 manuala , voi ce credeti ca ii lipseste ? Ce considerati ca ar fi practic si ce mai trebuie ca sa ii imbunatateasca aspectul ? Eleron are ( design elegant ) , praguri are , colti are din fabrica ca e Intense , ce altceva ar mai merge ? In seara asta trebuie sa vin cu lista de optionale pt ca maine sa finalizam toate actele . Voi ce v-ati mai pus pe ele ?

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Mar Mai 29, 2012 1:59 pm

folie pe geamuri(schimba aspectul considerabil,greierasi eu unul inca nu am de la foliat:D), numar intr-o parte ca la evo,(eu am vrut si grila mare in fata dar nu aveau pe stock cand am luat eu masina si am pus de banii aia incalzire in scaune)

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mar Mai 29, 2012 2:08 pm

Merci de raspuns , am trecut pe lista suport de numar ca pt Evo , si folia pe geamuri , acuma ramane de vazut ce transparenta pot pune fata spate si ce zice legea referitor la asta .

sabin.b
EVO I

Mesaj de sabin.b » Mar Mai 29, 2012 4:12 pm

Eu ti-as sugera incalzire in scaune, sistem de spalare faruri si scut motor metalic. Probabil si un spoiler spate (in fata ai colti, in lateral ai praguri... deci ar merge si un spoiler spate).

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”