Salutare.
Asa cum am scris in titlu scot la vanzare o protectie bena extinsa sub margini pentru un Mitsubishi L200 model 2008.
Cuva este originala. Nu a fost folosita decat o saptamana dupa ce am luat masina.
Nu prezinta urme, zgarieturi etc.
O vand pentru ca pe masina am pus cu protectie peste margini si nu am ce face cu ea.
Vand Protectie Bena Mitsubishi L200 Model 2008
QUOTE 3. Este OBLIGATORIU indiferent de natura anuntului facut (vanzare/cumparare/etc.) precizarea metodelor de contact direct cu vanzatorul cat si modalitatea de livrare. Se recomanda sa se precizeze locatia vanzatorului si daca e valabil anuntul si pentru provincie
Sursa
QUOTE 6. "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, are doar scopul de a readuce anuntul in actualitate. Este permis un singur "bump" la 7 zile, dar sunt admise noi informatii in orice moment. Un bump la mai putin de 7 zile va fi sanctionat cu WARNING.
Aceeasi sursa
Sursa
QUOTE 6. "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, are doar scopul de a readuce anuntul in actualitate. Este permis un singur "bump" la 7 zile, dar sunt admise noi informatii in orice moment. Un bump la mai putin de 7 zile va fi sanctionat cu WARNING.
Aceeasi sursa