Intalniri Spontane In Trafic
am un filtru k&n toba finala .arcurile trebuie sa vina si ganduri mari.sutzu08@yahoo.com
- The Hammer
- EVO I
Ar fi vreun Colt silver cu numar de B-xx- JAZ (sau ceva JAx) ? Ca daca e, sa imi cer scuze ca-l incurcai putin ieri pe la Apaca din cauza de smecheri care fac stinga si nu se duc si ei mai in fata pe linia de tramvai.
Aaaa ! Si sa nu uit. Prin zona de la Razoare/Trafic greu lucreaza fata mea si inca are numere rosii. Daca o vedeti prin trafic va rog sa aveti grija cu ea ca de azi a inceput sa mearga singura la munca (pleaca din Militari pe Timisoara). Colt silver cu senzori de parcare la culoare. Multam anticipat !
Aaaa ! Si sa nu uit. Prin zona de la Razoare/Trafic greu lucreaza fata mea si inca are numere rosii. Daca o vedeti prin trafic va rog sa aveti grija cu ea ca de azi a inceput sa mearga singura la munca (pleaca din Militari pe Timisoara). Colt silver cu senzori de parcare la culoare. Multam anticipat !