Intalnirea De Primavara - Vara 2012

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Lun Mar 26, 2012 9:07 am

5-6 mai

locatia e geniala

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Lun Mar 26, 2012 11:04 am

revin....ar fi ok daca am sta mai multe zile, poate sa mergem acolo de vineri, sau sa stam pana luni

AndreeaYTO
EVO I

Mesaj de AndreeaYTO » Lun Mar 26, 2012 8:21 pm

Alohaaa!!

Abia astept sa ne vedem! Legat de cazare, va pot spune ca am fost si am discutat direct cu cei care au Hanul "Dambu Morii" si sunt de nota 10, au fost primitori si deschisi la propunerile cu care am venit! Așteaptă turiștii cu drag, spre deosebire de alte cunostinte la care am fost noi in toamna . E curat, dragut, usor de găsit, cochet.. Mi-a lăsat o impresie foarte faina.

Prețul / cam + mic dejun bufet suedez este 135 RON, iar pt gratarul de s?mbăta am ajuns la 30 RON/ pers grătar+garnitura+salata muraturi. Răm?ne valabilă si propunerea lor pt open bar, răm?ne sa ne decidem noi cum preferam.
Legat de open bar, mi-au spus ca vinul casei este de la cramele Recas.

O sa va mai țină Andrei la curent cu ce mai discut eu cu cei de la Han deoarece m-am mutat recent si onorabilii de la RDS nu se grabesc sa vina sa instaleze pe aici ce trebuie.

Va pup si va astept la Brasov, with my Colt .
Seara faina!!

mihainma
EVO I

Mesaj de mihainma » Lun Mar 26, 2012 10:06 pm

5-6 mai ar fi ideal pentru mine. Inafara de papica care ar fi itinerarul?

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Mar Mar 27, 2012 12:34 am

12-13 mai eu sunt in delta dunarii, deja am dat avansul acolo, raman la 28-29 ( voiam sa stau si pe 1 mai) sau in cel mai rau caz 5-6 mai, pana la urma conteaza sa ne intanlim . CAPAC !

QUOTE (andrei @ Mar 25 2012, 04:31 AM) Pentru ca Brasovul este preferatul multora, Brasovul va ramane. Vom fi singuri de data asta, colegii de la Subaru au avut nu foarte demult intalnirea aniversara.

Pentru cazare, cu ajutorul Andreei, avem pana acum un pret de 120 RON/camera dubla (fara taxa suplimentara pentru paturi pt copii, acolo unde acestea vor fi necesare) la Hanul Dambu Morri. Aici puteti vedea oferta cu variantele de meniu, in pretul de 120 nu avem inclusa niciuna din mese. Pentru aproape-traditionala masa festiva de sambata ni s-a propus un gratar cu focul de tabara + un bucatar + un ospatar din partea casei si, optional un open bar. Gratuit vom beneficia si de tenis de masa, biliard si darts.

Asteptam si parerile voastre vis-a-vis de locatie. Propunerile pentru perioada de desfasurare sunt:

28 - 29 Aprilie (putem prelungi putin sa includem si 1 Mai)
5 - 6 Mai
12 - 13 Mai .

Am dori ca pana pe 28-29 Martie sa stabilim weekendul in care va avea loc intalnirea pentru a putea deschide si lista cu participanti.

PS: stim ca se putea, insa din motive pertinente am preferat sa nu deschidem poll.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mar Mar 27, 2012 9:13 am

bai Dane incearca ma sa ajungi...trebuie sa mai "socializam" si noi ...la Ranca am socializat atat de frumos!!

allyy
EVO I

Mesaj de allyy » Mar Mar 27, 2012 11:34 am

QUOTE (AndreeaYTO @ Mar 26 2012, 08:21 PM) Alohaaa!!

Prețul / cam + mic dejun bufet suedez este 135 RON, iar pt gratarul de s?mbăta am ajuns la 30 RON/ pers grătar+garnitura+salata muraturi. Răm?ne valabilă si propunerea lor pt open bar, răm?ne sa ne decidem noi cum preferam.
Legat de open bar, mi-au spus ca vinul casei este de la cramele Recas.

La 135 Ron pe camera + mic dejun, este super ok ! Pe curind !

danielNEC
EVO I

Mesaj de danielNEC » Mar Mar 27, 2012 12:05 pm

Si mie mi se pare ok pretul. Sa intrebam si pana la ce ora se poate servi micul dejun.

Noi abia asteptam

AndreeaYTO
EVO I

Mesaj de AndreeaYTO » Mie Mar 28, 2012 3:41 pm

Hello,

Micul dejun se poate servi de la 8-10:30, insa ne pot face alt program daca dorim. Mie mi se pare ok 8-10:30, voi cum preferați?

Andreea

andrei

Mesaj de andrei » Mie Mar 28, 2012 6:58 pm

QUOTE (mihainma @ Mar 26 2012, 10:06 PM) Inafara de papica care ar fi itinerarul?
Sambata de regula vizitam zona. Plecam dupa micul dejun si ne intoarcem spre seara. Nu cunosc prea bine zona, deci nu ma pot pronunta acum cu privire la obiectivele pe care le vom viza, insa vom avea ghizi buni.

Ramanem deci la 4-6 Mai si putem deschide lista* :

1. andrei - 2 persoane

*folositi copy-paste si adaugati-va nickname-ul si nr de persoane in pozitia urmatoare

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”