Bancuri

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Lun Mar 12, 2012 6:39 pm

Superb.

Am ramas tampit citind...

- a nu se considera bump -

Un ascultător: Există vreo asemănare ?ntre istorie şi sutien ?
Radio Erevan: Desigur ! Una foarte mare ! Amandouă deformează realitatea !

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Mar Mar 13, 2012 9:19 am

Culmea căsniciei:

La a treia nevastă să ai aceeaşi amantă...

-----------------------------------------------

Ştire de ultimă oră: Guvernul Rom?niei va asigura slujbe pentru toţi şomerii.

Slujbele vor fi oficiate de preoţi, episcopi, mitropoliţi sau de ?nsuşi Patriarhul Daniel.

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Joi Mar 15, 2012 2:10 pm

Un pitic la McDonald's tot sărea ?n fața tejghelei și striga:
- Vreau și eu un suc! Vreau și eu un suc! Dar nu reușea să vadă peste tejghea...
Tot sărea el așa degeaba p?nă c?nd se enervează ?ngrozitor și se duce ?n spatele tejghelei. Acolo era un alt pitic care sărea şi striga:
- Cola, Fanta sau Sprite? Cola, Fanta sau Sprite? Cola, Fanta sau Sprite?

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Vin Mar 16, 2012 9:34 pm

-Unde-i mai bine ca acasa?
-ORIUNDE!!!

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Joi Mar 22, 2012 4:13 pm

MARTURISIRE:

Apoi, dragă Mărioară,
Am tot stat şi m-am g?ndit:
Io, duminică, pe seară,
Vin cu tata ?n peţit!

- ?nainte de-a mă cere,
Musai, dragu' meu, să-ţi zic
Că nu-s fată, mi-s muiere...
Nu vreu rostu' să ţi-l stric!

S-o-nt?mplat la vremea sapei,
Noaptea, c?nd veneam din Ştei.
Coboram pe firul apei,
C?nd m-am pomenit cu trei...

M-au ajuns la Fundătură,
Şi m-au dezbrăcat pe loc,
Şi mi-au pus năframa-n gură,
Şi tăţi tri 'şi bătură joc...

- Numa' spune-mi-i degrabă,
Că pe tăţi ?i trag prin şiş!
- Păi nu-i ştiu, Ioane dragă,
Era noapte, n-auzişi?...

O umblat şi bietu' tata,
(Şi tu ştii că el nu bea),
Ba-ntr-o cr?şma, ba ?n alta,
Doar de o afla ceva...

Zile au trecut destule,
Si nimica n-o aflat...
Da' io zic că, după scule,
Nu-s de pe la noi din sat!

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Vin Mar 23, 2012 5:21 am

Albanezii, după lungi ani de studii, documentări şi cercetări, reuşesc să construiască primul lor avion, dar care la primul lui zbor se prăbuşeşte. Jale mare, doliu naţional şi ziarele din ?ntreaga lume apar cu următoarea ştire pe prima pagină:
"Primul avion construit de albanezi s-a prăbuşit. ?n viaţă, din ?ntreg echipajul, a mai rămas numai fochistul!"

- Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
- Ştiam, iubitule, ai uitat banii acasă.

Doi pescari ?ntre ei:
- Azi dimineaţă am dat cu banu' să văd dacă mă duc cu nevastă-mea la biserică sau vin la pescuit.
- Şi văd că ţi-a ieşit să vii cu noi la pescuit.
- Da, ?nsă a trebuit să dau de 7 ori.

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Lun Mar 26, 2012 11:14 am

Pe o bancă o mămică alăpta. L?ngă e un tip se uita cu poftă și după o vreme o ?ntreabă:
- Mă lași și pe mine să iau o gură?
- Vai nesimțitule, cum ți-a trecut așa ceva prin cap?
- ?ți dau 200 de euro dacă mă lași.
Se g?ndește fata că nu are nimic de pierdut și ?i dă. După ce suge tipul vreo 10 minute, fata se ?ncinge și ?ntreabă cu sub?nțeles:
- Auzi, altceva nu vrei?
- Ba da, niște p?ine nu ai?

21_22
EVO I

Mesaj de 21_22 » Lun Mar 26, 2012 7:43 pm

In viata, sint doar doua lucruri pentru care trebuie sa-ti faci griji: daca esti sanatos sau bolnav.
Daca esti sanatos, n-ai de ce sa-ti faci griji. Dar daca esti bolnav, sint doar doua lucruri pentru care trebuie sa-ti faci griji: daca te faci bine sau daca mori
Daca te faci bine n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca mori, sint doar doua lucruri pentru care trebuie sa-ti faci griji: daca mergi in Rai sau in Iad.
Daca mergi in Rai, n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca mergi in Iad... o sa fii asa de ocupat in a da mina cu toti prietenii tai, ca n-o sa ai vreme sa-ti faci griji!" (anonim irlandez)

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Mar Mar 27, 2012 10:15 am

Pitbull la ora de engleză. Profesoara:
- Pitbull, numără p?nă la 10 ?n engleză, te rog.
- One, two, three, four.
- Şi mai departe...
- I KNOW YOU WANT ME!

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Lun Apr 02, 2012 4:37 pm

Citez o amica de Facebook:

Cum arată ziua unei femei...la volan:

?Aoleo, e 9. La 9 jumate trebuie să fiu ?n centru, la muncă. Unde naiba am parcat maşina aia?? Două ture de bloc, fără succes. ?Alo, iubitu?, tu mai ţii minte unde am parcat eu maşina aseara? Ştiu că nu erai cu mine, dar mă g?ndeam şi eu?. Da, ştiu că dormeai, lasă, că o caut ca proasta p?nă ?mi tocesc pantofii. Hai pa!?

?Ahhhh?.imbecilu? ăsta cu maşina asta bleu mereu parchează aşa aproape. Cum naiba ies eu din parcare acum? Alo, iubi? Poţi cobor? un pic să ?mi scoţi şi mie maşina din parcare, că prostu? ăla de la 3 iar a parcat prea aproape. Da, mă, iubi, dar io cum iesss??? Te rooggg, nu mă face să pl?ng acumaaaa. Bine, nesimţitule, dormi, dar dacă ?ţi lovesc maşina să nu te aud că zici ceva. Hai, scuteşte-ma, pa!?

?Mamă, ce aglomerat e azi. Ce vrei bă, prostule? 50 e viteza legală, du-te-n ceapa mă-tii de nătărău!? ?Alo, ce faci fată? Vezi că eu ?nt?rzii un pic, să ?i zici tu lu? Popescu să ?mi trimită dosarele alea la FanCurier. Hai că mă grăbesc fată, dar e aglomerat rău. Hai că s?nt plină de draci, m-am certat şi cu al meu de dimineaţă. Nesimţitul nu a vrut să se scoale din pat să ?mi scoată şi mie maşina din parcare. Am plecat t?rziu, nici nu m-am machiat calumea?.

Tiiiiiiiiiiiiitttttttt!!! Voce din trafic: ?Bă, proasto, vezi că ai cedează trecerea!? ?Ce vrei dobitocule, nu vezi că trebuia să ?mi dai prioritate, că vin din dreapta!?!?. ?Doamne, ce cretini! M-am săturat de oraşul ăsta plin de prosti!?

?Bună dimineaţa, domnişoară! Agent principal Ionescu. Actele dumneavoastră, vă rog! Nu aţi văzut semnul de STOP?? ?Aaaa, era stop? Vă rog să mă iertaţi, s?nt şi eu ?ncepătoare la volan, ştiţi cum e. Mă claxonează toţi, vorbesc ur?t cu mine. Mă grăbeam la serviciu, că şi aşa am ?nt?rziat şi acum?cu criza asta?nu se ştie dacă mă mai apucă săptăm?na viitoare la locul ăsta de muncă. Şi am rate?tot felul de cheltuieli.? ?Vă ?nţeleg domnişoară, dar asta nu vă scuză de rigorile legii?? ?Da, aşa e! Aveţi dreptate! Voiam doar să fiţi mai drăguţ cu mine, că probabil aveţi şi dumneavoastră o soţie, o soră? Vă roooggg mult! Promit să fiu atentă de acum ?ncolo! Pot să plec??? Mulţumeeeesssccc!!!!?

?Alo, fată, hai că era să ?mi ia un gabor permisu?. Da? i-am băgat textul ăla cu sora şi soţia şi l-am p?rlit pe fraier. Hai că nu mai am mult şi ajung?.

După 5 minute. ?Iubitu, hai că am comis-o. Am trecut un pic pe roşu şi am intrat ?n autobuz. Nu am păţit nimic, dar maşina e cam praf?. ?De ce ţipi ca dobitocu? Totu? e din vina ta, că nu ţi-ai dat curu? jos din pat să mă ajuţi şi am plecat cu draci de acasă. Gata, plec la mama. Pa!?

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”