Volan Fara Comenzi!
- Marian_CTA
- EVO I
QUOTE (andrei26 @ Jan 22 2012, 11:43 PM) Salutare la toata lumea!Sunt in posesia unui outlander din 2007 2.0 did,recent achizitionat, dar din pacate e un model fara comenzi pe volan radio + cruise control.Exista o modalitate de a adauga asa ceva,schimband chiar volanu?
Multumesc anticipat!
Da, se poate, partial deocamdata! Azi am schimbat volanul masinii mele (care nu avea comenzi) cu unul cu comenzi. Masina, din fabrica, este dotata cu mufa mama in care trebuie sa intre mufa volanului cu comenzi.
Functioneaza partea de audio; volum, cautare, mode etc.
Mentionez ca eu am schimbat in urma cu un an unitatea audio originala a masinii cu una cu DVD GPS etc.(o ''chinezarie'' care functioneaza impecabil)
Partea de Cruise Control nu functioneaza. Voi merge la un amic sa vedem daca se poate face ceva (activa cumva) din softul masinii.
Revin cu noutati.
Multumesc anticipat!
Da, se poate, partial deocamdata! Azi am schimbat volanul masinii mele (care nu avea comenzi) cu unul cu comenzi. Masina, din fabrica, este dotata cu mufa mama in care trebuie sa intre mufa volanului cu comenzi.
Functioneaza partea de audio; volum, cautare, mode etc.
Mentionez ca eu am schimbat in urma cu un an unitatea audio originala a masinii cu una cu DVD GPS etc.(o ''chinezarie'' care functioneaza impecabil)
Partea de Cruise Control nu functioneaza. Voi merge la un amic sa vedem daca se poate face ceva (activa cumva) din softul masinii.
Revin cu noutati.
- Marian_CTA
- EVO I
voi atasa niste poze curand. e f simplu, dar ai nevoie de volanul original de outlander cu comenzi pe el. mi-e nu mi-a placut cum arata (estetic) volanul cu comenzi (din piele dar destul de deteriorata) si am luat interiorul (fire + cele 3 blocuri de comenzi audio, hands free si cruise control) si le-am pus pe volanul meu care arata mult mai bine. E treaba simpla. Revin cu poze (voi desface volanul pt a vedea firele si mufa mama existenta pe masina).
Am revenit cu poze.
Sper sa va fie de folos.
Am revenit cu poze.
Sper sa va fie de folos.
- Fişiere ataşate
-
- Photo_0005.jpg (412.75 KiB) Vizualizat de 7401 ori
-
- Photo_0004.jpg (478.47 KiB) Vizualizat de 7393 ori
-
- Photo_0003.jpg (465.99 KiB) Vizualizat de 7378 ori
-
- Volanul_de_pe_care_am_luat_comenzile.jpg (549.87 KiB) Vizualizat de 7394 ori
-
- Volanul_masinii_pe_care_am_pus_comenzile.jpg (375.47 KiB) Vizualizat de 7418 ori
-
- Mufa.jpg (153.74 KiB) Vizualizat de 7417 ori
- Marian_CTA
- EVO I
- Marian_CTA
- EVO I