Activitatea Moderatorilor
Se pare ca s-au incins spiritele exact unde ma asteptam .
Concurenta neloiala , postare pe topicul altui user in numele lui , etc . eu ii dau vacanta 14 zile
Daca considerati ca mai trebuie ceva , sau ca nu fac bine ce fac , spuneti
QUOTE Salutare
Pentru concurenta neloiala , ai primit o vacanta de 14 zile pe acest forum
Daca ai nelamuriri in privinta asta , am sa te rog sa mai citesti inca o data ( presupunand ca ai facut-o la inscriere ) Regulamentul
Concurenta neloiala , postare pe topicul altui user in numele lui , etc . eu ii dau vacanta 14 zile
Daca considerati ca mai trebuie ceva , sau ca nu fac bine ce fac , spuneti
QUOTE Salutare
Pentru concurenta neloiala , ai primit o vacanta de 14 zile pe acest forum
Daca ai nelamuriri in privinta asta , am sa te rog sa mai citesti inca o data ( presupunand ca ai facut-o la inscriere ) Regulamentul
66RRR are impresia ca report to moderator e buton de "fugi si plangi la mama" ? Mie nu mi se pare atac la persoana, sau altceva. Asta e adevarul, de ce sa te urci in limuzina daca tu ai aro, mergi in ce ai nu e nici o rusine. Daca asa e traditia sa te afisezi in ceva de lux, dar traditia e cam aiurea, tot nu vad nici o problema in a-i spune cum este...moft/fita.
Ce vrea initiatorul topicului e haios.
Ce vrea initiatorul topicului e haios.
Nici eu nu o vad ca atac la persoana , prin urmare n-are decat sa planga . Eu oricum il astept la cotitura pe 66RRR . Atac la persoana a facut el la adresa mea , nu ce e spus acolo .
Ce vrea Mihai am vazut intr-un filmulet la rusi , dar erau numai Lancere acolo , nu doar pt miri . Eu nu am Lancer , ca l-as fi ajutat , si nu era nevoie sa fii prezent la nunta , se poate face , doar ca cine ar vrea sa o faca e impiedicat de chestia ''ca trebuie sa dau si daru' daca merg '' .
In alta ordine de idei , vad ca nu prea sunteti interesati de acest subiect ...
Ce vrea Mihai am vazut intr-un filmulet la rusi , dar erau numai Lancere acolo , nu doar pt miri . Eu nu am Lancer , ca l-as fi ajutat , si nu era nevoie sa fii prezent la nunta , se poate face , doar ca cine ar vrea sa o faca e impiedicat de chestia ''ca trebuie sa dau si daru' daca merg '' .
In alta ordine de idei , vad ca nu prea sunteti interesati de acest subiect ...
Andrei, ma intereseaza si pe mine te rog emailul pe care s-a inregistrat acest user: http://mitsu.ro/forum/index.php?showuser=1230
Vreau sa-i dau un mail, ca vad ca nu mai e activ din octombrie pe forum.
Multumesc.
Vreau sa-i dau un mail, ca vad ca nu mai e activ din octombrie pe forum.
Multumesc.
Sigur: ala007@gmail.com