Bancuri
?n cămin, doi tipi se duc la duşuri, dar ?şi dau seama că au uitat săpunurile. Aşa că unul din ei se ?ntoarce ?n pielea goală, ?n fugă, ?n cameră şi dă să se ?ntoarcă cu două săpunuri. C?nd colo, pe culoar, se ?nt?lneşte cu 3 studente. Ca să nu se facă de r?s, se preface că e statuie. Ajung tipele ?n dreptul lui şi tot ?ncep să se ?nvirtă şi să se uite.
- Ce o fi asta?, ?ntreabă una.
A doua, uit?ndu-se la penisul tipului, zice:
- Poate că ar trebui să tragem de m?nerul ăsta.
Trage ea şi tipul scapă un sapun.
- Aaa, ia uite, e un distribuitor de săpunuri, zice prima.
- Ooo, să ?ncerc şi eu, zice a doua şi trage şi ea p?nă tipul scapă şi al doilea săpun.
- Acum e r?ndul meu, zice a treia studentă şi ?ncepe să tragă şi să tragă şi să tragă, dar bietul tip nu mai avea ce săpun să mai scape. Tipa tot trage şi, la un moment dat, spune:
- Ia uite, e şi distribuitor de săpun lichid!
- Ce o fi asta?, ?ntreabă una.
A doua, uit?ndu-se la penisul tipului, zice:
- Poate că ar trebui să tragem de m?nerul ăsta.
Trage ea şi tipul scapă un sapun.
- Aaa, ia uite, e un distribuitor de săpunuri, zice prima.
- Ooo, să ?ncerc şi eu, zice a doua şi trage şi ea p?nă tipul scapă şi al doilea săpun.
- Acum e r?ndul meu, zice a treia studentă şi ?ncepe să tragă şi să tragă şi să tragă, dar bietul tip nu mai avea ce săpun să mai scape. Tipa tot trage şi, la un moment dat, spune:
- Ia uite, e şi distribuitor de săpun lichid!
Bărbații se ?mpart ?n cinci categorii după trei criterii.
Criteriile sunt:
a ) Băutura pe care o consumă;
b ) Mijlocul de transport folosit;
c ) Cu cine ?și satisfac nevoile sexuale.
Astfel, avem următoarele Categorii:
1. Whisky - Mercedes - Amantă
2. Coniac - Mașina statului - Secretară
3. Pepsi - Maşina personală - Oricine apare
4. Ceai - Tramvai - Nevastă
5. Apă - Talpă - L*bă
Criteriile sunt:
a ) Băutura pe care o consumă;
b ) Mijlocul de transport folosit;
c ) Cu cine ?și satisfac nevoile sexuale.
Astfel, avem următoarele Categorii:
1. Whisky - Mercedes - Amantă
2. Coniac - Mașina statului - Secretară
3. Pepsi - Maşina personală - Oricine apare
4. Ceai - Tramvai - Nevastă
5. Apă - Talpă - L*bă
Iubita mea a venit beata acasa noaptea trecută.
- Ai chef de ceva ?acţiune?, poate jucam un rol ceva kinky? ma intreaba ea, si-mi face cu ochiul.
- Nu chiar, zic eu?
- Oh, haide, a spus ea. Putem juca orice scena, din orice film vrei tu iubitule..
Atunci m-am dus spre ea zambind pervers. Si-a schimbat brusc expresia fetzei, a realizat ca a gresit, insa era prea tarziu? Daca mai devreme se citea dorinta in ochii ei, acum era doar teroare? Aşa ca am strigat:
- THIS ... IS ... SPARTA! şi am impins-o cu piciorul pe scări.
- Ai chef de ceva ?acţiune?, poate jucam un rol ceva kinky? ma intreaba ea, si-mi face cu ochiul.
- Nu chiar, zic eu?
- Oh, haide, a spus ea. Putem juca orice scena, din orice film vrei tu iubitule..
Atunci m-am dus spre ea zambind pervers. Si-a schimbat brusc expresia fetzei, a realizat ca a gresit, insa era prea tarziu? Daca mai devreme se citea dorinta in ochii ei, acum era doar teroare? Aşa ca am strigat:
- THIS ... IS ... SPARTA! şi am impins-o cu piciorul pe scări.
Stalin dupa ce a primit o delegatie de muncitori din Urali, nu-si mai gasea tigarile. Il suna pe comandantul NKVD Lavrenti Beria si-i cere sa ia masuri.
Dupa o ora, cautand un dosar, Stalin le gaseste intr-un sertar si-l suna pe Beria si-i spune ca nu mai e nevoie de vreo masura pentru ca si-a gasit tigarile.
Beria raspunde: -Pacat, mare pacat! Marturisisera cu totii!
Dupa o ora, cautand un dosar, Stalin le gaseste intr-un sertar si-l suna pe Beria si-i spune ca nu mai e nevoie de vreo masura pentru ca si-a gasit tigarile.
Beria raspunde: -Pacat, mare pacat! Marturisisera cu totii!
El: Nevasta, mi-e foame!!!
Ea: Fierbe-ti şi tu un ou...
El: Fierbe-ţi tu o t?ţă, nesimţito !!!
La 9 barbati din 10 le plac femeile cu sani mari. Celui de-al 10-lea ii place de ceilalti 9.
De ani de zile, femeile ?şi doresc egalitate intre sexe, da?, din pacate, nu toti barbatii au sexul la fel de mare.
Ea: Fierbe-ti şi tu un ou...
El: Fierbe-ţi tu o t?ţă, nesimţito !!!
La 9 barbati din 10 le plac femeile cu sani mari. Celui de-al 10-lea ii place de ceilalti 9.
De ani de zile, femeile ?şi doresc egalitate intre sexe, da?, din pacate, nu toti barbatii au sexul la fel de mare.