Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Vin Ian 20, 2012 10:43 am

Ce parere aveti despre conflictul cu discurile promovate de 4turbo ?

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Vin Ian 20, 2012 10:50 am

Daca omul a montat intradevar discurile invers, inseamna ca nu le-a montat in service autorizat, deci nu inteleg cum se poate pune problema de garantie. Daca totusi le-a montat bine si s-au ovalizat (s-a mai intamplat, nu sunt chiar cele mai stralucite produse aceste EBC-uri, am luat si eu pt un prieten pe smart si la fel a patit cu ele) atunci mi se pare normal sa ii inlocuiasca si placutele, pt ca nu ai cum sa le refolosesti in siguranta pe niste discuri noi. Dar noi putem sa facem doar speculatii...deci sa dea si 4turbo replica pe topic si apoi subiectul este incheiat. Asta e parerea mea, in felul asta sunt prezentate ambele variante ale povestii, si fiecare trage ce concluzii vrea.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Sâm Ian 21, 2012 12:40 am

La Bursa avem 3 topicuri cu masini non mitsu care asteapta aprobare . Eu nu le dau chiar daca au vechime userii pt ca nu au posturi deloc . Sunt inactivi pe forum dar vor sa vanda
Cat despre disputa lui 4turbo ... eu as sterge tot ce tine de aceasta disputa si as bloca ambii useri . Da, sunt dur acum , chiar daca au mai fost probleme cu discurile si de la altii producatori , nu doar EBC e cu probleme . Ala daca le-a montat ca un ''meserias'' invers, sa ramana meserias . Daca au fost corect montate , sa le schimbe la 4turbo . Dar nici 4 turbo nu e prea corect , dar si ala a venit iar asa din senin si direct in el a dat. Mai astept sa vina cativa useri noi sa dea in el . N-ar fi prima data cu un comerciant . Astia sunt baietasii care vor sa iasa cu ceva in fata ...bine , rau , ei vor sa fie in prim-plan .
Si eu am fost bou si am luat de 2 ori de la 4 turbo ( de 2 ori bou ) si gata , m-am linistit , m-a pierdut de client , chiar daca are ceva lucriri interesante pe care le poate aduce .
Lui DaniD25 i-as mai da ceva warn preventiv si o vacanta de cel putin 7 zile . Desi e riscant, poate vine omu' cu un chef mai mare de vorba

andrei

Mesaj de andrei » Mar Ian 24, 2012 10:49 pm

Ce facem cu DaniD25?

Pe langa faptul ca de cand si-a luat 10% want incepe sa se victimizeaze la un post din 3 (exemplu aici), a inceput sa lanseze supozitii si in discutiile de ordin tehnic (aici).

Astept propunerile voastre.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mar Ian 24, 2012 11:01 pm

E post-hunter, asta e clar.
Nu pare neaparat rau-intentionat, dar tinde in mod clar sa exagereze si sa-si dea cu parerea mereu, chiar daca nu are nimic concret de zis.
De mustrat l-ai mustrat atat prin PM cat si public. Daca incepe sa devina un troll, propun si o aerisire scurta de vreo saptamana. E cam la limita din punctul meu de vedere.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Ian 25, 2012 12:57 am

QUOTE (cristibna @ Jan 21 2012, 12:40 AM) Lui DaniD25 i-as mai da ceva warn preventiv si o vacanta de cel putin 7 zile . Desi e riscant, poate vine omu' cu un chef mai mare de vorba

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Feb 06, 2012 8:50 pm

eu am dat aprobare la bursa auto la espero si nissan . Espero - user vechi si cu ceva postari , nissan - masina interesanta , pacat ca e taxa mare ...

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Feb 08, 2012 10:29 am

Am unit topicurile de lanturi auto si le-am mutat la Generalitati. Totodata, dau Unpin la niste topicuri de la Generalitati , gen ajutati-o pe Anamaria, sunt din 2009 si nu cred ca mai sunt relevante acum.

andrei

Mesaj de andrei » Sâm Feb 11, 2012 6:33 am

http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... t&p=103166

Mie mi-a cam ajuns cutitu' la os in privinta respectivului. Cred ca l-am avertizat destul, de acum n-o sa o mai fac doar verbal, trec la magicul +10. Pan's-or face 100.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Sâm Feb 11, 2012 10:40 am

Cateodata ma intreb ce varsta are, posturile sale sunt efectiv puerile...
Da, sustin initiativa ta, Andrei. Voi premia si eu cu nota 10, exprimata in procente, la fiecare abatare.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”