Bancuri

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Mie Ian 25, 2012 4:08 am

Două vaci stăteau ?ntr-un copac şi croşetau apa folosind 2 cărămizi. La un moment dat, una dintre ele o ?ntreabă pe cealaltă:
- C?t e ceasul, mă?
Cealaltă scoate termometrul din căciulă şi zice:
- Joi!
Morala: Nu ?ndoiţi sticle de Pepsi.

Doi poliţişti discută:
- De ce ?ţi pui copilul să doarmă pe dulap?
- Data trecută a căzut din pat şi n-am auzit.

Boxerul campion vine la poliţie:
- Un tip m-a jefuit. M-a amenintat şi mi-a luat cei 300$ pe care ?i aveam la mine.
- Şi nu v-aţi apărat?
- Pentru numai at?ţia bani?!

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Joi Ian 26, 2012 6:13 am

Cică pleacă Ion ?n America şi se duce să vadă cum fac dragoste americanii. Ajunge la un bordel şi, din păcate, singura femeie disponibilă era o negresă. Ion o duce ?n cameră, se urcă pe ea şi ?ncepe, aşa ca la rom?ni, repede-repede! La care negresa spune:
- Domnule, aici, ?n America, mai ales negrii, facem dragoste altfel, adică ?ncet şi ad?nc!
Ion prinde şmecheria şi se ?ntoarce ?n Rom?nia. Ajunge acasă şi o pune pe Mărie să se urce ?n pat. ?ncepe Ion sexul aşa cum a ?nvăţat: ?ncet şi adinc! Toate bune şi frumoase p?nă c?nd Mărie zice:
- Ioane, ?i un singur bai!
- Care, Mărie, nu-ţi place sau ce?
- Mă Ioane, tu f**i ca negrii!

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Joi Ian 26, 2012 5:38 pm

Draga Mos Craciun, acum, ca nu mai ai nevoie de ea, poti sa-mi dai mie lista cu fetele rele?

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Vin Ian 27, 2012 5:57 am

Preşedintele Statelor Unite se ?nt?lneşte cu preşedintele Chinei, pentru o discuţie despre drepturile omului.
- Do you have elections? ?ntreabă preşedintele Statelor Unite.
Preşedintele Chinei se ?nroşeşte un pic ?n obraji şi zice ?ncet:
- Yes, evely molning.

Ca sa-i dea curaj pacientului, stomatologul ii ofera inainte de a-i scoate maseaua, cateva pahare de palinca, dupa care il intreaba:
− Ei, cum stam acum? Avem curaj?
− Ohoooo! Sa indrazneasca cineva sa se apropie de maseaua mea!

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Sâm Ian 28, 2012 6:42 am

Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii.
Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie.
1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
CONCLUZIA:
Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul ca vorbim romana e ceea ce ne omoara.

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Sâm Ian 28, 2012 7:38 pm

Scufiţa Roşie mergea prin pădure spre bunica ei. La un moment dat este prinsă şi violată de lupul cel rău. După ce ?şi face treaba, acesta o ?ntreabă:
- Ce-ai să-i spui bunicii tale acum?
- Că m-am ?nt?lnit cu tine şi că m-ai violat de patru ori.
- Cum de patru ori, se miră lupul?!
- Păi da, de patru ori! Ce? Te grăbeşti undeva???

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Dum Ian 29, 2012 6:39 am

Discutie intr un cuplu. Ea ii reproseaza:
- Tu te gandesti numai la sex, sex, sex, vrei sa mi o tragi in toate pozitiile, oricand, oriunde!
Stii, eu am nevoie si de putina atentie!
A doua zi barbatul intra pe usa si striga:
- ATENTIIIIEEEEEEE! Vin sa te f*t.

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Lun Ian 30, 2012 3:28 pm

?ntr-un hotel pentru tinerii căsătoriţi, ?n prima noapte, soţul ?ncearcă să o m?ng?ie pe proaspăta mireasă pe un s?n, dar aceasta ?l respinge indignată. ?ncearcă omul o m?ng?iere pe o fesă, acelaşi rezultat. Mai ?ncearc? să-i pună m?na ?ntre picioare, efectul e acelaşi. Enervat, tipul iese pe holul hotelului să se răcorească.
Nu trece mult timp şi apare pe hol alt proaspăt căsătorit.
- Care-i problema?
- Păi, nu pot să pun m?na pe ea de nici o culoare, aşa că mi-am băgat picioarele şi am venit să mă liniştesc.
După puţin timp, mai apare ?ncă un tip, amăr?t rău.
- Ei, tipule, şi tu ţi-ai băgat picioarele?
- Nu, oftează tipul, dar aş fi putut...

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Lun Ian 30, 2012 8:22 pm

La spitalul de nebuni se fac externări pe baza unor teste simple. Doctorul ?mpreună cu comisia merge din salon ?n salon cu aceeaşi ?ntrebare:
- C?t fac 7 + 7?
- 1754, răspunde unul dintre nebuni.
- Greşit! Altcineva, spune comisia.
- Miercuri, răspunde alt nebun.
- Greşit! Altul...
- 14, răspunde al treilea nebun.
- Bravo, ai răspuns corect, exclamă mulţumită comisia! Cum ai făcut?
- Păi am ?mpărţit 1754 la miercuri...

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Lun Ian 30, 2012 8:54 pm

Prea mulţi nebuni la spital. Trebuia făcut ceva. Un doctor găseşte o soluţie. Merge ?ntr-o cameră unde erau nebuni, desenează o uşă pe perete, cu broască, yală şi le zice:
- Nebunilor, sunteti liberi să plecaţi c?nd vreţi.
Toţi nebunii se ?ngrămădesc să iasă, zg?rie peretele, numai unul sta şi r?dea. Se duce doctorul la el, ?l felicită şi-i mai spune:
- Se pare că tu eşti vindecat. Poţi să pleci, dar un singur lucru să-mi mai spui: totuşi, de ce nu ai sărit să ieşi ?
Zice atunci r?z?nd nebunul:
- Păi cheia e la mine.

Ce face un psihopat după ce violează o mută? ?i taie degetele să nu-l poată descrie!

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”