2008 Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140CP Instyle Red

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
grasu88
EVO I

Mesaj de grasu88 » Mie Mar 19, 2008 12:20 am

Cel mai usor mod de al transporta este prin shiping si iti vine in port la constanta....este desul de ieftin undeva pana la 200-250$...nu am inteles exact caci si eu vreau sami iau un lancer exact ca al tau dar pe negru cand imi primesc banii de la asigurari citeste fromat dvd,xvid?adica pot sa ma uit la un videoclip sau film ceva?...ms mult

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Mar 19, 2008 9:50 am

QUOTE (grasu88)Cel mai usor mod de al transporta este prin shiping si iti vine in port la constanta....este desul de ieftin undeva pana la 200-250$...nu am inteles exact caci si eu vreau sami iau un lancer exact ca al tau dar pe negru cand imi primesc banii de la asigurari citeste fromat dvd,xvid?adica pot sa ma uit la un videoclip sau film ceva?...ms mult

Cam cat ar dura pe vapor? Ar fi super 200-250$

Cat despre cealalta intrebare, da citeste dvd dar nu si xvid, dar nu apare imaginea si in timpul mersului, doar sunet. Apare doar cand stai pe loc, asta in cazul dvd-ului.

Am 4600km, cred ca saptamana viitoare o sa fac softul. Vinerea trecuta m-a lovit un idiot in spate, din spusele lui i-a cazut mobilul pe jos si a luat din greseala piciorul de pe ambreiaj. Precizez ca eram pe loc in coloana cand a intrat in mine. Mi-a zgariat bara in 2 locuri, trebuie revopsita. E primul meu incident in 6 ani de cand am carnet si s-a intamplat tocmai cu masina noua Anyway am rezolvat repede cu asigurarea in aceeasi zi. Revopsitul se va face saptamana viitoare.

In rest, nu am de semnalat nicio problema, nu bate nimic, nu scartie nimic.

grasu88
EVO I

Mesaj de grasu88 » Mie Mar 19, 2008 11:06 am

pei ar dura din cate stiu eu maxim 1 luna...in jur de 3-4 saptamani cam atata este timpul dat de ei...deci spui ca masina este ok...sa vad saptamana asta cum fac sami recuperez banii desi mie dor sincer de masina mea:)...dar asta este acum...

crack
EVO I

Mesaj de crack » Joi Mar 20, 2008 3:20 pm

@Speedy, cand dai muzica tare se aude vreun clempanit, vibreaza pe undeva plasticul de la portiere ?

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Vin Mar 21, 2008 12:22 am

QUOTE (crack)@Speedy, cand dai muzica tare se aude vreun clempanit, vibreaza pe undeva plasticul de la portiere ?

nope

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Lun Mar 31, 2008 12:47 am

Maine intra in service sa imi vopseasca bara. Wish me good luck. Ma apuca batzul doar cand ma gandesc ca e vopsea romaneasca

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Lun Mar 31, 2008 7:55 pm

In 2-3 saptamani astept si eu una la fel ca a ta. Cand am dat comanda, fatuca de la MCar zicea ca pe undeva pana in luna mai vine si programul de navi pentru Romania. Stii ceva de asa ceva?

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Apr 02, 2008 5:42 pm

QUOTE (sobolanu')In 2-3 saptamani astept si eu una la fel ca a ta. Cand am dat comanda, fatuca de la MCar zicea ca pe undeva pana in luna mai vine si programul de navi pentru Romania. Stii ceva de asa ceva?

Stiu ca a trimis cineva de aici un mail la Mitsubishi Europe si i-a raspuns ca nu se prevede asa ceva in curand pentru ca tara noastra nu este o prioritate. Mie mi-a picat fata cand am citit ce i-a scris. In fine, sper sa aiba dreptate fatuca de la MCar si sa se faca presiuni la mitsubishi sa cumpere in pana masii si harta Romaniei ca firma care face navigatia pentru mitsubishi are si harta Romaniei. Este vorba de Navteq, companie care de curand a fost cumparata de NOKIA. www.navteq.com

Cat despre masina mea. Am scos-o acum din service unde a fost pentru vopsitul barii. Luni dimineata am lasat-o, acum o ora am luat-o. Vopseaua este buna, nu se vede diferenta, totul ok la partea asta, dar ce e aiurea, ca am gasit 2 portiuni de zgarieturi pe langa bara care nu erau, bineinteles cred ca de cand au incercat sa monteze bara. Una s-a luat cu o solutie a lor, dar o portiune in forma de litera H nu. In fine, ce pot sa spun de competenta lor, fac un lucru bun dar strica altul. Am fost chemat cand am timp cu masina sa rezolve si problema cu zgarietura aia, sa retuseze doar portiunea aia sa nu se vada.

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mie Apr 02, 2008 6:58 pm

Nu am navi pe masina dar....mi se pare lipsa de bun simt sa comercializezi intr-o tara o masina cu navi si sa nu furnizezi harta tarii respective....

Digi
EVO I

Mesaj de Digi » Vin Apr 04, 2008 8:08 pm

intrebarea este : se poate comanda de pe net CD-ul cu update de la navteq?si daca da cit costa???

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”