Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
Pai thor diferenta este ca la unele se foloseste plastic iar la altele ceva cauciucat care imediat ce il vezi, realizezi ca e altceva. De exemplu la Octavia, Clio, Mondeo, tot bordul este din ceva ce nu arata a plastic, difera textura de la un model la altul evident, insa se vede de aproape ca e ceva placut, iar in momentul in care apesi pe bord, observi ca totul este moale. Cel mai interesant mi s-a parut la Mondeo unde tot bordul este de o calitate impresionanta, uite il rog pe colegul de pe forum care are Mondeo nou sa faca niste poze de aproape la bord si sa le puna pe forum, dar nu cu rezolutie 400x400 ci cu link pe site-uri de poze. Chiar si asa nu se poate observa in poze cum e in realitate.
- Bogdan3006
- EVO I
Inca o data multumesc allexino.
QUOTE (2dor)Pai thor diferenta este ca la unele se foloseste plastic iar la altele ceva cauciucat care imediat ce il vezi, realizezi ca e altceva. De exemplu la Octavia, Clio, Mondeo, tot bordul este din ceva ce nu arata a plastic, difera textura de la un model la altul evident, insa se vede de aproape ca e ceva placut, iar in momentul in care apesi pe bord, observi ca totul este moale. Cel mai interesant mi s-a parut la Mondeo unde tot bordul este de o calitate impresionanta, uite il rog pe colegul de pe forum care are Mondeo nou sa faca niste poze de aproape la bord si sa le puna pe forum, dar nu cu rezolutie 400x400 ci cu link pe site-uri de poze. Chiar si asa nu se poate observa in poze cum e in realitate.
De acord cu tine. Pacat ca nu gasim si la Lancer acelas tip de materiale. Ar fi fost intr-adevar o masina extraordinara...
Am tot citit articole legate de motorizarea de 1.5 si cred ca m-am lamurit. Acum singura problema ar fi culoarea Very Happy Din pacate, dealer-ul la care am fost nu avea disponibil decat variantele pe rosu si argintiu (pe care le-am putut vedea la fata locului) insa am ceva retineri la amandoua. Rosu e mai mult pt fete, argintiul se spune ca ar fi o culoare prea comuna (desi recunosc ca imi place cum ii sta Lancer-ului). Voi ce ma sfatuiti? Ceva poze aveti cu diferite culori?? mail-ul meu este bogdan3006@yahoo.com
QUOTE (2dor)Pai thor diferenta este ca la unele se foloseste plastic iar la altele ceva cauciucat care imediat ce il vezi, realizezi ca e altceva. De exemplu la Octavia, Clio, Mondeo, tot bordul este din ceva ce nu arata a plastic, difera textura de la un model la altul evident, insa se vede de aproape ca e ceva placut, iar in momentul in care apesi pe bord, observi ca totul este moale. Cel mai interesant mi s-a parut la Mondeo unde tot bordul este de o calitate impresionanta, uite il rog pe colegul de pe forum care are Mondeo nou sa faca niste poze de aproape la bord si sa le puna pe forum, dar nu cu rezolutie 400x400 ci cu link pe site-uri de poze. Chiar si asa nu se poate observa in poze cum e in realitate.
De acord cu tine. Pacat ca nu gasim si la Lancer acelas tip de materiale. Ar fi fost intr-adevar o masina extraordinara...
Am tot citit articole legate de motorizarea de 1.5 si cred ca m-am lamurit. Acum singura problema ar fi culoarea Very Happy Din pacate, dealer-ul la care am fost nu avea disponibil decat variantele pe rosu si argintiu (pe care le-am putut vedea la fata locului) insa am ceva retineri la amandoua. Rosu e mai mult pt fete, argintiul se spune ca ar fi o culoare prea comuna (desi recunosc ca imi place cum ii sta Lancer-ului). Voi ce ma sfatuiti? Ceva poze aveti cu diferite culori?? mail-ul meu este bogdan3006@yahoo.com
Mda..m-am lamurit...imi aduc aminte ca la BMW aveam un bord de genul asta....se crapase de la caldura soarelui si se vedea in crapatura din ce era facut...
Cat priveste culoarea...sfatul meu....mai bine rosie decat banalul si arhifolositul argintiu metalizat.Stai linistit ..o fi rosul culoare de femei dar lancerul nu e de loc o masina pt femei...asa ca merge.
Cat priveste culoarea...sfatul meu....mai bine rosie decat banalul si arhifolositul argintiu metalizat.Stai linistit ..o fi rosul culoare de femei dar lancerul nu e de loc o masina pt femei...asa ca merge.
QUOTE (thor)Mda..m-am lamurit...imi aduc aminte ca la BMW aveam un bord de genul asta....se crapase de la caldura soarelui si se vedea in crapatura din ce era facut...
Ai dreptate thor, chiar regret ca am dat Solenza, cand ma gandesc ca o sa mi se crape bordul ma ingrozesc.
Ai dreptate thor, chiar regret ca am dat Solenza, cand ma gandesc ca o sa mi se crape bordul ma ingrozesc.
Heheheh...ar vrea astia de la renault sa se compare cu bmw....pana una alta noua dacie e tot o porcarie...cel putin la interior....
Apropo de bord....ce parere aveti de chestia asta...?
http://clubford.ro/viewtopic.php?f=133&t=12094
Apropo de bord....ce parere aveti de chestia asta...?
http://clubford.ro/viewtopic.php?f=133&t=12094
- Bogdan3006
- EVO I
- Bogdan3006
- EVO I
Mergi pe http://www.mobile.de si cauta Mitsubishi Lancer din 2008 si o sa gasesti la ultimile pagini o gramada de lancere pozate din diferite unghiuri. Eu am vazut cam orice culoare acolo. Eu am ales Thunder Blue si pot sa zic ca arata bine de tot si in poze si in realitate .
Sper ca ideea pe care ti-am dat-o sa te ajute sa te hotarasti mai repede.
Sper ca ideea pe care ti-am dat-o sa te ajute sa te hotarasti mai repede.
- Bogdan3006
- EVO I
Merci mult cix.... Ce ziceti de asta: http://news.u-car.com.tw/news-images/20 ... -59790.jpg