2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Dec 06, 2011 11:14 am

Deocamdata nustiu cadn o sa lipesc folia ca nu prea am timp si mai si ploua dar sper sa o fac cat mai repede.

Folia va acoperii toata lungimea pragului de la roata fata pana unde se termina portiera spate iar ca latime de deasupra priumului ungi de 90 grade pe care il face pragul la imbinarea cu portirea pana pe zona aceea poroasa de la mastic de sub prag unde sutn niste dopuri de plastic.

In poze nustiu daca se va vedea mare diferenta pentru ca folia e transparenta.

Daca voi vedea ca folia rezista cu brio in timp as vrea sa aplic si pe partea inferioara a portierelor precum si in partea posterioara a portierelor spate, acolo unde sunt mai bombate.

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Mar Dec 06, 2011 10:17 pm

NU-mi dau seama din poza: ai praguri sport sau clasice? Eu am sport si mai au o "denivelare" in plus fata de standard.

Oare pe partea de jos a barei fata/spate cum ar da?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mie Dec 07, 2011 10:17 am

Am pragurile clasice, adica nu am praguri suplimentare montate peste cele de tabla cum este la versiunea intens sau instyle. Daca aveam praguri nu mai ma gandeam sa pun folie ca alea sunt de plastic si nu ruginesc daca se ciobeste vopseaua.

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Mie Dec 07, 2011 6:04 pm

Am verificat si eu azi. Intr-adevar pragul suplimentar este de plastic dar vreau sa vad daca se ciobeste usor cand o sa dea de gheata si materiale antiderapante. Sa fiu sincer, si sper sa ma insel, mi se par destul de "chioare".

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Dec 08, 2011 8:24 am

Nustiu cel de pastic daca se ciobeste, dar la mine vopseaua e ciuruita si nu de la zapada sau gheta ci de la materialul antiderapat care e defapt pietris.

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Joi Dec 08, 2011 1:40 pm

mda, o sa vedem. Ma intreb oare daca pragurile de plastic sunt vopsite (cum sunt aproape sigur) sau sunt colorate in masa plasticului.

Caut de cateva zile becuri HB4 Phillips cu +30% dar de 55w nu de 51w de care gasesc peste tot. Daca stie cineva pe unde as putea gasi...

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Dec 08, 2011 1:45 pm

pragurile ,barile sunt vopsite cu siguranta insa vopseaua din fabrica are ocalitate net superioara celei aplicate in service. Cea din fabrica chiar daca e lovita de pietre nu se ciobeste, dar daca a fost vreun elemet de plastic revopsiti nservice se ciobeste mult mai usor. Elementele de tabla chair daca au vopsea de fabrica tot se ciobesc. De exemplu eu am schuimbat bara fata si acum se ciobeste de la orice pietricica, ce din fabrica nu se ciobea ciar daca era lovita si de opiatra mai mare.

DaniD25
EVO I

Mesaj de DaniD25 » Joi Dec 08, 2011 2:37 pm

Da, aici cam ai dreptate! Si eu am vazut asta de mai multe ori.

De bec ai vreo idee?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Sâm Dec 10, 2011 6:18 pm

Astazi am incercat sa aplic folia pe praguri insa nu am fsot multimit de cum a iesit asa ca am dato jos. Pragul e putin curbat si s-a aplicat destul de greu si cu cateva bule mici de aer datorate impuritatilor microscopice de pe prag(bitum si altele) desi am spalat foarte bine pragul la inceput. De la distanta nu prea se observa dar mai de aproape(1m) deja se vedeau imperfectiunile foliei asa ca am renuntat la ea. Recunosc ca sunt perfectionist si pt ca nu a iesit perfect am renuntat la a mai aplica folie singurul lucru care il mai iau in calcul pt a proteja pragurile de pietre sunt acele praguri din plastic care costa 465 euro. Asa ca daca o sa am bani in viitor o sa cumpar pragurile+ ca si imbunatatesc aspectul masinii.

sabin.b
EVO I

Mesaj de sabin.b » Sâm Dec 10, 2011 6:25 pm

Eu am acele praguri pe care vrei tu sa ti le cumperi si, desi masina are doar 10 zile, ieri am spalat-o si am vazut 2 ciobituri urate de la pietrele pe care le arunca cei de la deszapezire. Intr-adevar, una era pe usa de la sofer, insa in partea de sus, aproape la acelasi nivel cu manerul usii, iar una era pe aripa stanga fata. Parerea mea este ca pragurile protejeaza doar locul pe care il acopera. Sugestia mea: monteaza-ti (si) un set de aparatoare de noroi. Mai degraba te ajuta aparatoarele decat pragurile.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”