2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic
Deocamdata nustiu cadn o sa lipesc folia ca nu prea am timp si mai si ploua dar sper sa o fac cat mai repede.
Folia va acoperii toata lungimea pragului de la roata fata pana unde se termina portiera spate iar ca latime de deasupra priumului ungi de 90 grade pe care il face pragul la imbinarea cu portirea pana pe zona aceea poroasa de la mastic de sub prag unde sutn niste dopuri de plastic.
In poze nustiu daca se va vedea mare diferenta pentru ca folia e transparenta.
Daca voi vedea ca folia rezista cu brio in timp as vrea sa aplic si pe partea inferioara a portierelor precum si in partea posterioara a portierelor spate, acolo unde sunt mai bombate.
Folia va acoperii toata lungimea pragului de la roata fata pana unde se termina portiera spate iar ca latime de deasupra priumului ungi de 90 grade pe care il face pragul la imbinarea cu portirea pana pe zona aceea poroasa de la mastic de sub prag unde sutn niste dopuri de plastic.
In poze nustiu daca se va vedea mare diferenta pentru ca folia e transparenta.
Daca voi vedea ca folia rezista cu brio in timp as vrea sa aplic si pe partea inferioara a portierelor precum si in partea posterioara a portierelor spate, acolo unde sunt mai bombate.
pragurile ,barile sunt vopsite cu siguranta insa vopseaua din fabrica are ocalitate net superioara celei aplicate in service. Cea din fabrica chiar daca e lovita de pietre nu se ciobeste, dar daca a fost vreun elemet de plastic revopsiti nservice se ciobeste mult mai usor. Elementele de tabla chair daca au vopsea de fabrica tot se ciobesc. De exemplu eu am schuimbat bara fata si acum se ciobeste de la orice pietricica, ce din fabrica nu se ciobea ciar daca era lovita si de opiatra mai mare.
Astazi am incercat sa aplic folia pe praguri insa nu am fsot multimit de cum a iesit asa ca am dato jos. Pragul e putin curbat si s-a aplicat destul de greu si cu cateva bule mici de aer datorate impuritatilor microscopice de pe prag(bitum si altele) desi am spalat foarte bine pragul la inceput. De la distanta nu prea se observa dar mai de aproape(1m) deja se vedeau imperfectiunile foliei asa ca am renuntat la ea. Recunosc ca sunt perfectionist si pt ca nu a iesit perfect am renuntat la a mai aplica folie singurul lucru care il mai iau in calcul pt a proteja pragurile de pietre sunt acele praguri din plastic care costa 465 euro. Asa ca daca o sa am bani in viitor o sa cumpar pragurile+ ca si imbunatatesc aspectul masinii.
Eu am acele praguri pe care vrei tu sa ti le cumperi si, desi masina are doar 10 zile, ieri am spalat-o si am vazut 2 ciobituri urate de la pietrele pe care le arunca cei de la deszapezire. Intr-adevar, una era pe usa de la sofer, insa in partea de sus, aproape la acelasi nivel cu manerul usii, iar una era pe aripa stanga fata. Parerea mea este ca pragurile protejeaza doar locul pe care il acopera. Sugestia mea: monteaza-ti (si) un set de aparatoare de noroi. Mai degraba te ajuta aparatoarele decat pragurile.