Concurs "coperta Mitsu.ro"

Galeria foto si video
Scrie răspuns
cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Mar 17, 2010 2:24 pm

Nu cred ca se pune problema asa
Poza e a lui Zimbet , si mie imi place , iar creatia pusa de mine , e facuta de mine , in timpul serviciului .
Cat despre poza pusa de mine... va las pe voi sa decideti . Sunt si alte poze puse care sunt super ok , fara modificari . Trebuie doar sa ne uitam un pic pe la Jurnal de bord ( Andrei admin are cateva poze super , Moro , si altii - astia mi-au venit acum in minte )

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Mie Mar 17, 2010 2:26 pm

...si cix ar putea incerca.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Mar 17, 2010 2:45 pm

Eu astept runda urmatoare cand o sa am bara de sportback completa (lipseste conturul grilei).

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Mie Mar 17, 2010 2:47 pm

ideea de inceput a fost excelenta... parerea mea e ca s a stricat totul cand s a permis participarea pozelor modificate... pana la urma ce premiem aici ?? cat de bun e cineva in photoshop ??? sau o poza bine facuta ??? pacat...mare pacat....intradevar poza lui BNA e super deoarece eu am urcat dealul acela cu piciorul si stiu ce ar trebui sa faca o masina ca sa poata ajunge acolo... pana la urma ar fi bine sa mai faceti un topic in care sa premiati si photoshop ul, acolo puteti sa va aratati maiestria cat doriti si nici nu trebuie sa aveti masina aceea in curte puteti sa luati o poza de pe net... mult succes !!

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Mar 17, 2010 5:03 pm

initial am pus o posa ne photoshop-ata... si am primit ideia de a o modifica... deci nu ma criticati pe mine... =)

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Mie Mar 17, 2010 8:37 pm

Sunt de acord cu pozele nemodificate .

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Mar 17, 2010 8:44 pm

QUOTE (alexutzu @ Mar 17 2010, 01:37 PM) Sau eventual sa ne organizam si sa facem o poza de "grup".....colt/lancer classic/new lancer/outlander/pajero.
Galantu sau Carisma ce au? N-au scris o tzara de istorie si ele?

fastcarjunkie
EVO I

Mesaj de fastcarjunkie » Mie Mar 17, 2010 9:19 pm

@awbdan important e produsul finit cu sau fara prelucrare pentru ca, in fond, prelucrarea nu e un atribut al erei digitale. Daca in fotografia clasica puteai lucra cu tipul de film, hartia sau cocktailul de substante chimice folosite la developare iar acum lucrezi cu mausul e strict un aspect de ordin tehnic, transparent pentru privitor.

A, de-acord, putem vorbi de imagini pe bune si colaje/trucaje/etc. insa asta e cu totul alta discutie.

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Mie Mar 17, 2010 9:32 pm

ok...atunci care se pricepe la photoshop sa mi "spele" si mie noroiul de pe capota masinii din poza pe care am pus o ????\m/

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Mie Mar 17, 2010 9:37 pm

Niste trucaje ordinare, rusine Dinu Patriciu, RUSINE!!!

Scrie răspuns

Înapoi la “Foto / Video”