2008 Lancer 2.0 Di-d 140 Cp Instyle Cool Silver
- Devik aka Alex
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I
Ma interesasem de portbagaj propriu-zis din carbon, iar de la 3500 de euro cu tot cu transport ..ajunsesem la 2800. Tot este foarte mult, apoi nu ai nicio garantie deoarece se cer banutii inainte. Incercasem sa ofer un avans de 1000 si restul la livrare, dar nu s-a putut. Dupa o saptamana a aparut variata ca intreg probagajul sa fie facut din fibra de sticla cu plastic (o combinatie nustu' cum ), dar fiind o suprafata foarte mare de material, nu avea rezistenta in timp, iar pretul final cu tot cu transport era de 2400 de euro.
In cele din urma am studiat lucrarile celui de la Ghetto tuning, am vazut ca nimeni nu s-a plans de fisuri, crapaturi sau dezlipiri si prin intermediul unor prieteni am intrat in contact. Mi-a explicat cum lucreaza, i-am prezentat ce vreau sa fac si mi-a spus ca e foarte diferit de porbagajul de BMW seria 3 CSL, iar pretul o sa fie pe masura.
Lucrarea propriu-zisa a durat 3 zile (pt ca m-am grabit), iar vopsitul alte 3. Timp total 2 saptamani...incepusem marti seara am lasat masina, vineri am luat-o, iar cu vopsitul la fel.
Next level: buza bara spate tip zodiak, tips evacuare/ final evacuare cu totul.
In cele din urma am studiat lucrarile celui de la Ghetto tuning, am vazut ca nimeni nu s-a plans de fisuri, crapaturi sau dezlipiri si prin intermediul unor prieteni am intrat in contact. Mi-a explicat cum lucreaza, i-am prezentat ce vreau sa fac si mi-a spus ca e foarte diferit de porbagajul de BMW seria 3 CSL, iar pretul o sa fie pe masura.
Lucrarea propriu-zisa a durat 3 zile (pt ca m-am grabit), iar vopsitul alte 3. Timp total 2 saptamani...incepusem marti seara am lasat masina, vineri am luat-o, iar cu vopsitul la fel.
Next level: buza bara spate tip zodiak, tips evacuare/ final evacuare cu totul.
www.ghettotuning.ro - sunt acolo pozele cu procedura de lucru.
- Devik aka Alex
- EVO I
Dupa parerea mea, mai bine iti iei stopuri din-acelea cu leduri. La astea ralliart nu e mare schimbarea si probabil o sa te plictisesti si de ele. Mie astea rosii chiar imi placeau la inceput
Codita de ratusca pare lucrata bine insa mie imi placea mai mult fara ea (eventual un eleron din-ala subtire). Sunt curios daca nu o sa apara fisura unde se imbina fibra cu tabla. Cat te-a costat pana la urma lucrarea?
Codita de ratusca pare lucrata bine insa mie imi placea mai mult fara ea (eventual un eleron din-ala subtire). Sunt curios daca nu o sa apara fisura unde se imbina fibra cu tabla. Cat te-a costat pana la urma lucrarea?