Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp
- Master4Mariners
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I
Dupa 7 ani pe tancuri , astea se fac instinctiv , nu am cum sa uit ! Ai dreptate , ziceam si eu asa . Vreau sa imi deschid o afacere sau sa fac curs de vetting insa trebuie sa prind de comandant mai intai , ca am si acte de jupan . Hai sa continuam pe privat despre nave , ca ne luam ban permanent amandoi ! Ne vede Big Brother !
- Master4Mariners
- EVO I
A inceput alergatura pentru achitarea masinii prin vouchere , nu stiu daca si voi ati patit la fel , dar la mine e o adevarata aventura cu voucherele anul asta . Preturi astronomice , sau oameni care nu isi pot duce masinile vechi la Remat pt ca cei de la Remat ii santajeaza . Ori le dau 12 milioane pe masina veche si le iau voucherul , ori zic ca nu mai au vouchere pentru ca au fost putine anul asta si trimit oamenii acasa pana sunt chemati de ei ( adica niciodata daca nu accepti oferta ) . Nu stiu daca voi v-ati confruntat cu asa ceva . Zilele astea se clarifica totul si poate pot da detalii pentru cei care se afla in situatia de a achita o Mitsubisha noua prin Remat . Masina a ajuns deja si foarte curand trebuie achitata .
- Master4Mariners
- EVO I
Totul e bine cand se termina cu bine ! Am gasit 3 vouchere , doua cu 20 de milioane si unul cu 17 milioane . Sfatul meu : nu lasati oamenii sa mearga la Remat sau la Reprezentanta singuri cu rablele , cu siguranta veti plati milioane bune in plus . Mergeti voi cu omul de mana la reprezentanta , si ei vor fi obligati sa va dea voua voucherul si la pretul de proprietar fara adaosuri de intermediar . Tot ei se ocupa si de iradierea masinilor , pt o atentie sa zicem . Masina e sosita , leasingul a facut calculul , acuma mai ramane ca pe cineva sa il lase inima sa imi trimita si mie poze cu masina de la Bucuresti dupa ce i se pun accesoriile . Inca nu am vazut masina si deja s-au aprins pasiuni , asa cum ziceau unii colegi forumisti !
- Master4Mariners
- EVO I
Gata , in sfarsit pot sa va prezint frumoasa asa cum trebuie . Este un model revizuit de 1,8 nu e ca cele de pana acum . Are modificari estetice cat cat si tehnice fata de versiunea dinainte . Cam asa se prezinta :
- Fişiere ataşate
-
- Imagine0495.jpg (581.11 KiB) Vizualizat de 2097 ori
-
- Imagine0490.jpg (418.83 KiB) Vizualizat de 2106 ori
-
- 15.JPG (226.18 KiB) Vizualizat de 2137 ori
-
- 14.JPG (233.78 KiB) Vizualizat de 2168 ori
-
- 11.JPG (235.25 KiB) Vizualizat de 2106 ori
-
- 7.JPG (232.93 KiB) Vizualizat de 2168 ori
-
- 4.jpg (487.31 KiB) Vizualizat de 2088 ori
-
- 1.JPG (231.32 KiB) Vizualizat de 2169 ori
- Master4Mariners
- EVO I
Masina e o varianta Intense de 1.8 cutie manuala , la care am mai adaugat eu unele accesorii :
- piele si incalzire in scaune
- scut protecte
- ornament proiectoare
- pedale sport
- cuva portbagaj si presuri originale
- eleron model discret
Fata de ce am vazut pana acum pe forum , masina mai are camera pentru mars arrier , ornamente interior negre in loc de imitatie carbon , cat si piele din fabrica pentru partea superioara a usii .
Fata de modelele dinainte , am inteles ca e prima ajunsa in tara cu motorul de 1,8 revizuit
Masina este mai usoara cu 8 kg fata de modelul dinainte
Motorul a fost revizuit ca sa fie mai silentios si sa consume mai putin , s-a umblat la admisie si evacuare zic ei , cat si la distributie
Masina are jante de 18 inch modificate , acuma jantele au 8 spite si nu 10 ca inainte
Nu stiau nici cei de la reprezentanta sa imi spuna ce insemna modificarile astea si daca are alti cai putere , mi-au zis doar ce stiau de la Bucuresti , acuma merg la RAR cu ea , ca e prima ajunsa si in Galati cu motorul asta . Cand mai am detalii mai postez , si eu sunt foarte curios .
- piele si incalzire in scaune
- scut protecte
- ornament proiectoare
- pedale sport
- cuva portbagaj si presuri originale
- eleron model discret
Fata de ce am vazut pana acum pe forum , masina mai are camera pentru mars arrier , ornamente interior negre in loc de imitatie carbon , cat si piele din fabrica pentru partea superioara a usii .
Fata de modelele dinainte , am inteles ca e prima ajunsa in tara cu motorul de 1,8 revizuit
Masina este mai usoara cu 8 kg fata de modelul dinainte
Motorul a fost revizuit ca sa fie mai silentios si sa consume mai putin , s-a umblat la admisie si evacuare zic ei , cat si la distributie
Masina are jante de 18 inch modificate , acuma jantele au 8 spite si nu 10 ca inainte
Nu stiau nici cei de la reprezentanta sa imi spuna ce insemna modificarile astea si daca are alti cai putere , mi-au zis doar ce stiau de la Bucuresti , acuma merg la RAR cu ea , ca e prima ajunsa si in Galati cu motorul asta . Cand mai am detalii mai postez , si eu sunt foarte curios .
- Master4Mariners
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I
QUOTE (sebasita @ Aug 26 2012, 07:24 AM) asta cred ca e cel mai greu. sa stai atata dupa masinuta....si acum sa fii departe si sa nu te poti da cu ea:D
Raspuns corect ! Numai cu gandul la ea stau ! Cand inchid ochii inainte sa ma culc scot cheia din contact , cand ma trezesc dimineata bag cheia in contact ! Iti dai seama cum trebuie sa fie , mi-as cere schimb si maine daca s-ar putea sa vin acasa sa ma plimb putin !
Raspuns corect ! Numai cu gandul la ea stau ! Cand inchid ochii inainte sa ma culc scot cheia din contact , cand ma trezesc dimineata bag cheia in contact ! Iti dai seama cum trebuie sa fie , mi-as cere schimb si maine daca s-ar putea sa vin acasa sa ma plimb putin !