Am fost azi la service si mi-am pus numarul pe colt. Asa acum suntem intrati in legalitate. Sincer am avut impresia ca o sa fie mai spre colt, dar cred ca bara de Evo e mai lata. Si e murdara toata masina acum
Maine avem programare la RAR si daca merge totul bine spre seara o sa fie inmatriculata, cetateanca cu acte in regula...
@bungee
Nu stiu cum ai reusit consumul ala...sau stiu de fapt dar eu nu am condus-o inca asa pe micuta. Daca o apesi mai tare, zboara, dar si bara de consum se duce-n dreapta de tot. Eu o mai trec pe mod sport in oras din cand in cand ca sa-mi stea motorul la 3000 ture. Sau o trec pe manual si stau intr-o viteza inferioara (maxim a 3-a) corespunzatoare traficului bara la bara. La depasiri la fel de bine poti sa o treci pe sport si sa accelerezi. Are acelasi efect. Daca stai pe automata si ai 40-50km/h si vrei sa faci o depasire si apesi mai tare acceleratia, o sa retrogradeze si o sa zbori apoi, si da ai un mic lag pana face chestia asta. Nu este un lag de turbina insa ci e timpul necesar retrogradarii. Daca ai 2000-2500 ture si accelerezi o sa vezi ca raspunsul este instant.
Eu am consumat azi 11.1L/100km pe drum Baneasa- Carefour Militari-Baneasa-M Car expozitiei -Baneasa. Se vede ca a fost drumul mai liber
In alta ordine de idei Radio-CD-ul nostru are capabilitati USB ascunse? Ii pot monta un cablu USB sau nu are mufa de asa ceva prin spate pe acolo? Intreb pentru ca am vazut ca exista echipari de Lancer fara mufe Aux pe panoul frontal dar care le au lasate prin spatele mastii.