2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 Did, 140cp, Black, Invite

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mie Feb 24, 2010 5:27 pm

am pus stickerele pe masina...si cateva poze..vineri o sa vina suportul si vor fi facute mai multe modificari la masina

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Mie Feb 24, 2010 8:41 pm

Apropo de colti,pe ai mei i-au lipit de bara cu ceva silicon,cred ca din ala de parbriz,gauri au dat doar in parte de jos asa ca se poate si fara a gauri bara.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mie Feb 24, 2010 9:52 pm

probabil ca asa va fi si la mine...trebuie sa gasesc silicon de parbriz si spre rusinea mea nu am gasit...aveti idee unde naiba gasesc?

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Feb 24, 2010 11:49 pm

Ai putea incerca la A.G.E.R Service , sus la Cutitul de Argint . Fiind centru de parbrize , poate au ei , ma gandesc

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Vin Feb 26, 2010 5:20 pm

si am terminat o parte din nebunie ...am montat o alarma cu pager, senzori de parcare( asta pentru folia care va urma) , eleronul, pragurile, generatorul vortex si coltii fata

intr-un final am luat si suportul de numar de la mcar si am pus si numarul pe stanga

am facut si un 'debadge; la masina - am scos scrisul cromat de pe portbagaj....sa nu mai fie nimic cromat

maine voi mai face si partea de jos mata si chederele alea cromate..le voi face tot negru mat....sa nu fie nimic stralucitor pe masina....only black

poze:

LE: scuzati JEGUL de pe masina....trebuie sa o spal neaparat...apropo..a venit toba..e imensa ...am vrut azi sa o montez dar nu aveau cand si ma voi duce luni sa o montez ...acum sta in portbagaj

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Vin Feb 26, 2010 7:06 pm

Pragurile au fost fixate tot o combinatie de gaurit si lipit ca si coltii sau doar gaurit?

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Vin Feb 26, 2010 7:13 pm

VG-ul l-ai lipit bine ... sa nu patesti ca mine !

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Feb 27, 2010 7:56 am

frumos... avem 2 evo in curte... =)

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Sâm Feb 27, 2010 10:20 am

la praguri am pus o gramada suruburi sub ele...in fiecare gaura plus in lateral cate unul si sus silicon...aceeasi combinatie

VG-ul e lipit bine...o gramada silicon de parbriz s-a pus..o gramada sa stea acolo

da...acum sunt 2 pe trestiana

luni mai fac mat jos in fata, chederele le fac si mate...acum ca nu mai am scrisurile pe spate va fi toata neagra

tot luni pun si nebunia aia de toba

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Sâm Feb 27, 2010 7:48 pm

in viitorul apropiat vrea usa ii pun folie pe geamuri...sa fie mai misterioasa si m-am gandit eu la un parasolar personalizat mitsu.ro

m-am jucat in photoshop - sunt incepator - si a iesit ceva

va rog sa imi spuneti daca vi se pare ok...sau sa imi dati sugestii..am pus o poza cu el si o poza cu mar da pe o masina( cu a mea nu aveam poze cu parbrizul sai ca sa il pot pune....asa ca am pus cu alt lancer)

astept pareri..sugestii ca sa stiu ce sa ii mai fac sa fie ok pe masina

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”