2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Oct 09, 2009 8:37 am

As face si marginea rosie, dar nu e nici un fel de ghidaj acolo si nu are cum sa iasa dreapta. Daca ar fi avut o adancitura ceva sau daca as putea lipi autocolant. Deocamdata sunt multumit de cum arata. O sa iau niste jante pe 16 pentru iarna iar alea vor avea dunga rosie. Probabil o sa fie chiar astea

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Lun Oct 12, 2009 10:14 am

Mai bine alegi ceva cu dunga albastra, nu rosie, dupa culoarea masinii. Mie-mi place cum arata. I say YAY for the Eibachs! - dar dupa ce trece iarna.

Bi77er

Mesaj de Bi77er » Mie Oct 14, 2009 10:23 am

Foarte bine arata masina, imi place ideea cu vopsitul jantelor originale in negru si sigla rosie.
Cat costa jantele alea pe care intentionezi sa le iei la iarna? La care ai pus si poza cu marginile rosii pe 16.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Oct 14, 2009 11:10 am

Mersi de aprecieri.
Am fost un pic fortat de imprejurari si am comandat jantele - la Brasov a inceput sa ninga. Nu sunt cele din poza de mai sus. Sunt ASTEA. Nu o sa fie cu dunga galbena ca in poza. In pachet are 4 dungi de culori diferite: alb, galben, portocaliu si verde. Maine o sa ajunga comanda si daca vremea o tine tot asa o sa le am puse in weekend.

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Mie Oct 14, 2009 2:01 pm

4 culori pui pe ea, sau vezi care-ti place mai mult si le faci si pe restul?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Oct 14, 2009 2:08 pm

Am vrut sa zic ca fiecare janta are cate 4 benzi adezive de culori diferite. Iti dai seama ca aleg o culoare pe care o pun pe toate jantele. Acum nu facem curcubeu. Daca nu imi place niciuna o sa fac una rosie.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Oct 14, 2009 2:36 pm

Frumoase jantele pe care le-ai luat si cred ca merg foarte bine si fara marginea colorata.
Apropos , vad ca te plictisesti destul de mult la cate modificari ai facut si prevad ca nu te opresti aici. Pana acum treaba a mers bine din punctul meu de vedere , astept sa vad ce mai faci si sa pot critica

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mie Oct 14, 2009 8:32 pm

cat au costat jantele astea deiarna, de cati " sunt?

cat despre dunga..stiu ca iti poti lua de la accesorii moto si ti le pui pe janta...au de mai multe marimi si culori...eu zic ca ar merge cu rosu(parerea mea )

moro
EVO I

Mesaj de moro » Mie Oct 14, 2009 8:47 pm

@cix - pentru duga rosie ai putea sa folosesti un kit special pentru asa ceva care sa foloseste la motociclete...este o dunga din autocolant special care sa lipeste pe marginea jantel; singura treaba este ca trebuie sa fii putin migalos cand lipesti dunga si sa tii conturul jantei; si este ingust, astfel incat iese o dunga discreta

iata link cu masina unui prieten care a folosit un astfel de kit: link 4tuning

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Oct 14, 2009 10:53 pm

Jantele sunt pe 16 si au costat 125eur/buc. Total 500 eur cu piulite si transport incluse. Si eu vreau sa ii fac dunga aia rosie. Astept mai intai sa vad cum arata cele din pachet.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”