2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mar Sep 15, 2009 11:43 am

CIX = maini de aur... nu e prima data cad iti spun asta... sigla e geniala... negru e super (poti pune carbon pe mijloc)... farul NO COMEMNT... mai ai de lucru la ornamentele de ceata...

GG

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mar Sep 15, 2009 3:47 pm

cix, esti mare maestru omule ! arata fenomenal farurile ...

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Mar Sep 15, 2009 3:58 pm

Excelent!

moro
EVO I

Mesaj de moro » Mar Sep 15, 2009 4:57 pm

Superb arata farurile. Acum ca ai spart gheata am un motiv in plus sa ma apuc si eu de modificat farurile . Ca sa le vopsesti, ai folosit negru lucios sau negru mat? Si grilele vopsite negru mat arata super......acum trebuie sa vopsesti si ornamentele de la proiectoare sau sa renunti la ele. Si eu zic ca ar da mai bine daca ai renunta la rosul de pe emblema.

Eu zic sa schimbi becurile de la pozitii cu leduri....sa fie lumina alba la tot blocul optic.

Bravo domne'........ artist te numesti.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Sep 15, 2009 9:09 pm

Va multumesc tuturor pentru aprecieri.
Primul lucru care am sa il fac e sa schimb becurile de pozitie cu unele led albe. Oricum se vad in poze, in realitate nu arata bine deloc.
Intentia mea este sa vopsesc jantele, grilele si bucata de bara ditre grile cu un gri grafit, ca jantele lu' ASTA. Asa cred ca vor ajunge si inelele proiectoarelor de ceata.

@moro: Interiorul farului l-am vosit cu negru mat spray, la fel ca si grilele. Pe grile nu ma astept sa tina prea mult vopseaua pentru ca nu am reusit sa le matuiesc cu smirghel.

Am reusit sa fac tutorialul pentru angel-eyes .

moro
EVO I

Mesaj de moro » Mar Sep 15, 2009 9:44 pm

sa iti vand un pont pentru grile: eu am cojit cromul acela de pe grila cu o lama de cuter....e mult pana reusesti sa il desprinzi la un colt, caci dupa aceea bagi lama de cuter pe sub crom si se desface destul de usor (mai greu este la colturi), finisezi putin cu un burete cu smilgher, dupa care dai cu plastofix si cu negru mat....si nu mai are moarte

P.S....am uitat sa te intreb....cu ce ai lipit farurile la loc?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Sep 15, 2009 10:13 pm

Cred ca asa am sa fac si eu cu grilele.
Farurile le-am lipit cu silicon. Cred ca cel mai bun ar fi fost un mastic, dar m-am gandit ca poate le mai desfac vreodata. Oricum sticla de la far se prinde si cu cleme si cu suruburi, asa ca siliconul nu face decat sa izoleze sa nu intre apa/aer.

moro
EVO I

Mesaj de moro » Mar Sep 15, 2009 10:25 pm

Mda...eu ma gandeam sa folosesc silicon de parbriz (acela negru)...

Inca odata...felicitari

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Sep 15, 2009 10:28 pm

Cred ca e ok si ala de parbriz, dar ala cand s-a intarit numai cu cutterul mai iese si la far nu ai cum sa bagi cutter. Ideal ar fi unul asa cum e asta de-acum, care se inmoaie la caldura, dar daca ii intrebi pe astia pe la baumax i-ai bagat in ceata.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Sep 15, 2009 11:09 pm

Tare mult te plictiseai
Oricum , treaba arata bine si sunt de efect. Daca ai si xenon pe lupa chiar da bine , stiu cum arata pe a mea .
Spor la ce mai ai de gand cu matza ta

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”