autocolante mitsu.ro
spune-mi si mie daca se livreaza coletul direct la adresa sau trebuie ridicat de la posta.Pentru ca daca trebuie sa ridic de la posta,nu pot.Nu am domiciliul in acte in Bucuresti si nu pot ridica acel colet.Daca e vreunul din Bucuresti si m-ar putea ajuta cu aceasta problema,sa ridice si pentru mine un set,ne intalnim si suportam costurile livrarii.
altuning, trimite adresa ta si numele complet pe mail pentru a primi un set de stickere.
damutz, cel mai bine te cuplezi cu inca cineva din Bucuresti la un colet sau le trimitem prin post restant.
Adresele le puteti trimite direct la andrei@mitsu.ro, fara sa mai intrebati. Stickere sunt destule, deci veti primi cu siguranta.
P.S.: Includeti si un nr de tel pentru a va putea contacta in caz de probleme.
damutz, cel mai bine te cuplezi cu inca cineva din Bucuresti la un colet sau le trimitem prin post restant.
Adresele le puteti trimite direct la andrei@mitsu.ro, fara sa mai intrebati. Stickere sunt destule, deci veti primi cu siguranta.
P.S.: Includeti si un nr de tel pentru a va putea contacta in caz de probleme.
Vreau si eu un set. Am aceeasi problema cu buletinul. Nu am domiciliul de pe buletin in Bucuresti. Imi puteti trimite Post Restant la Oficiul Postal 39 - Sos. Iancului nr.5-7 pe numele Nutu Constantin. Sa ma anuntati cand trimiteti pentru a putea sti cand sa merg sa intreb daca au sosit. Daca vrea sa se mai combine cineva din Bucuresti la colet, sa ma anunte.