XENOANE pe Colt :)

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
Scrie răspuns
Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Joi Dec 02, 2010 12:16 pm

Ce urat. Cam nesimtit si vanzatorul care ti le-a dat/pus, sigur stie ca sunt slabe kiturile pe care le vinde, dar le baga oamenilor pe gat pt ca probabil si-a luat 100 o data, si pana nu le vinde pe alea altceva nu-ti da. Mergi la el si plange-te, poate iti recuperezi banii, sau sa iti dea macar niste balasturi bune, digitale, cu care sa o ia frumos instalatia. Bateria o ai de mult? Instalatia cum e montata? Am intrebat mai sus. Ai fire in plus de la baterie, un releu, sigurante, etc, sau direct pe firele de la far? Tu parca ai H4. "Faza lunga" e multumitoare acum?

mistyque
EVO I

Mesaj de mistyque » Joi Dec 02, 2010 1:50 pm

problem solved. . am inlocuit drosserele pe cheltuiala mea bineanteles ca nesimtitu ma luase ca isi descompleteaza setul de philips, de parca era vina mea. . si dupa ce ca er ampregatit sa platesc dif de 130 ron am platit de fapt 180 si l-am dat dracu de taran, iar alta data nuvoi mai apela la el. . macar a primit mitsi in final ce vroiam: xenoane de mos :-)?

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Joi Dec 02, 2010 2:15 pm

Posteaza informatiile despre vanzator, sa stim sa ne ferim de el, ce nemernic. Nu vroia nici sa isi ia tot setul inapoi si sa dai diferenta pt unul philips intreg?

mistyque
EVO I

Mesaj de mistyque » Joi Dec 02, 2010 2:44 pm

pai tocmai ca i-am si subliniat faptul ca ii las becurile philips din set care sunt mai scumpe ca ale mele si faptul ca scapa si mai rpede, iar el facea pe prostu. . crede-ma alex ca daca vroiam; aveam ac de cojocul lui (sunt avocat) si ii puteam face probleme, dar ma grabeam ca am fugit intre 2 intalniri si daca intarziam la semnarea unui contract pierdeam mult mai mult de 50 ron. Probabil ca pe asta a si mizat,iar eu pana acum am mai facut diverse operatiuni la el de care am fost multumit, dar de acum s-a lins pe bot de bani de la mine. . .l-am gsit pe net site max alarm pe sos giurgiului spre iesirea din buc dupa benzinaria mol pe partea stanga. . .

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Joi Dec 02, 2010 3:18 pm

Tipic romanesc, in loc sa fie om cu tine pt ca ii esti client fidel, el te'a tzacat cu prima ocazie, sa scoata acum un ban, fara sa-i pese ca pierde mai mult pe viitor.

Sa inteleg ca acum ai 2 balasturi groase in plus? Cred ca stiu pe cineva care are nevoie, ca are instalatia busita, dar nu stiu daca e de la balasturi sau becuri. Poate a lui n-o fi asa sensibila, ca are 1.5-ul diesel, si baterie mai zdravana.

mistyque
EVO I

Mesaj de mistyque » Joi Dec 02, 2010 3:38 pm

pai nu am nici un balast in plus; tocmai ca ideea e ca am dat 460 ron pe o combinatie de instalatie de xenon: am becurile de la prima si drosserele de philips can-bus de la a 2-a . Pe alea proaste le-a oprit...eu cica am platit diferenta (care trebuia sa fie de 130 lei) dar de fapt m-a mai facut de 50 asa ca si le descompleteaza...da-l dracu ca ma scarbeste cand imi aduc aminte mentalitatea asta romaneasca de a lua atat cat poti de mult cat mai repede chiar daca in perspectiva pierzi (daca procedam si eu a fel in meseria mea eram mort de foame de mult) ...important e ca am rezolvat problema...ca sa nu fiu off topic pt gekados: poti pune xenoane sunt super; doar sa ai grija sa fie can-bus ca altfel ai probleme...

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Joi Dec 02, 2010 3:43 pm

Ce magaar. Lasa, tu sa fii sanatos. BTW, poate te contactez zilele viitoare pt o scurta consulatie daca nu te deranjez

mistyque
EVO I

Mesaj de mistyque » Joi Dec 02, 2010 4:47 pm

cu cea mai mare placere alex, telefonul e deschis oricand...

GeKados
EVO I

Mesaj de GeKados » Joi Dec 02, 2010 5:29 pm

Multumesc mult pentru ajutor.
@mistyque: imi pare rau ca ai avut de-a face cu mentalitatea de "business" a la romani...

Nu am vazut celalalt topic (nu cred ca am bagat stringul corect in search).

mistyque
EVO I

Mesaj de mistyque » Joi Dec 02, 2010 10:50 pm

nici nu prea mai ai nevoie...concluziile spun eu ca s-au cam tras: poti pune can-bus cu bec de 6000k (pt performanta maxima)..la desteptu asta unde am pus eu erau 400 ron cu tot cu montaj; philips (ca idee, nu ca ar trebui sa te duci la el; eu am explicat considerentele pt care am facut-o si daca as fi pus de la inceput can bus nu mai aveam probleme)...

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”