Intalniri Spontane In Trafic
QUOTE (MUTU)Ieri 16.01 pe strada Grigore Alexandrescu... ora 16:45.. am stat la 30 cm de lancer 2.0 stone grey... ma uit la numar... B-65-UOM... la interior un baiat serios si putin suparat (era cumva blocat pe strada plina de masini)..
Man, ca sa zic asa ..."putin suparat" e prea putin spus.....SUNT CU NERVIIIIII......nu mai suport orasu asta....mai nou merg cu masina prin cartier, o spal fain frumos si apoi plec pe trasee cu metroul. De cind cind cu zapada nici macar nu incerc sa merg cu masina in victoriei.... asa mult imi place masina si din cauza lipsei locurilor de parcare nu pot sa ma bucur de ea. O singura data mi-a iesit iarna asta sa ma dau cu frina de mina...

Mda, vad ca se intalnesc Mitsu-urile prin Bucale de ti-e mai mare dragul
Well, eu m-am intersectat cu cateva si prin Iasi, dar pe departe cea mai placuta a fost cu un alt Colt condus de o tanti simpatica taaare... pe care am reusit sa o "dublez" in cele din urma (ma refeream la masina). Pacat ca era un Colt "demo" de la dealer si tanti cu pricina nu parea deloc interesata de altceva decat de primii doi metri din fata masinii
Well, eu m-am intersectat cu cateva si prin Iasi, dar pe departe cea mai placuta a fost cu un alt Colt condus de o tanti simpatica taaare... pe care am reusit sa o "dublez" in cele din urma (ma refeream la masina). Pacat ca era un Colt "demo" de la dealer si tanti cu pricina nu parea deloc interesata de altceva decat de primii doi metri din fata masinii