Noiembrie
Salut,
intrucat dorim sa avem calendarele pe birouri si pereti inca inainte de la inceputul anului viitor, am decis sa deschidem concursurile dedicate fotografiilor pentru lunile Noiembrie si Decembrie mai devreme si acestea sa ruleze simultan. Astfel ca, pentru luna Noiembrie se vor accepta fotografii cu fundal tomnatic, iar pentru Decembrie fotografii de iarna, preferabil deci sa avem ceva zapada prin ele.
Inscrierile vor fi deschide din acest moment si se vor incheia in data de 18 Noiembrie, iar votul se va desfasura in perioada 19 Noiembrie - 15 Decembrie.
Va invit asadar sa inscrieti fotografiile pentru luna Noiembrie!
Sesiunea de inscrieri s-a sfarsit, sa inceapa batalia!
In ordinea inscrierii, participantii sunt:
mediatix
suri
wannastc
stanley1
dude0000
CCD
nfpetrovici
dieselbee
Marius_EVO
aaurel1an
Poll-ul este deschis din acest moment si se va inchide in data de 16 Decembrie.
Succes tuturor!
intrucat dorim sa avem calendarele pe birouri si pereti inca inainte de la inceputul anului viitor, am decis sa deschidem concursurile dedicate fotografiilor pentru lunile Noiembrie si Decembrie mai devreme si acestea sa ruleze simultan. Astfel ca, pentru luna Noiembrie se vor accepta fotografii cu fundal tomnatic, iar pentru Decembrie fotografii de iarna, preferabil deci sa avem ceva zapada prin ele.
Inscrierile vor fi deschide din acest moment si se vor incheia in data de 18 Noiembrie, iar votul se va desfasura in perioada 19 Noiembrie - 15 Decembrie.
Va invit asadar sa inscrieti fotografiile pentru luna Noiembrie!
Sesiunea de inscrieri s-a sfarsit, sa inceapa batalia!
In ordinea inscrierii, participantii sunt:
mediatix
suri
wannastc
stanley1
dude0000
CCD
nfpetrovici
dieselbee
Marius_EVO
aaurel1an
Poll-ul este deschis din acest moment si se va inchide in data de 16 Decembrie.
Succes tuturor!
Salut!
Vroiam de ceva vreme sa va arat "jucaria" mea insa am constatat ca pozele pe care vroiam sa le uploadez pentru calendar au rezolutia mai mica decat cea necesara...
pana la urma am gasit una de sezon: un Evo pe zapada!
ps. pe atunci inca mai avea numere de Polonia...
Vroiam de ceva vreme sa va arat "jucaria" mea insa am constatat ca pozele pe care vroiam sa le uploadez pentru calendar au rezolutia mai mica decat cea necesara...
pana la urma am gasit una de sezon: un Evo pe zapada!
ps. pe atunci inca mai avea numere de Polonia...
- Fişiere ataşate
-
- IMG_7073.JPG (2.52 MiB) Vizualizat de 8852 ori
- nfpetrovici
- EVO I