Pajero 3,2 Din 2008 , 3 Usi
As vrea sa-mi cumpar o astfel de masina dar as vrea niste sfaturi. Am auzit ca demarajul este un pic greoi si la viteza de 120 ( poate atat?) este instabila , mai ales daca bate si vantul ( o clatina). Vreau o masina sigura , usor de parcat in oras, sa nu ma lase la greu, sa fie rezistenta , sa merg si la munte cu ea dar voi face drumuri saptamanale pe autostrada Buc- Cta. E o alegere buna ? Cu ce viteza maxima poate sa mearga pe autostrada? Poate un 140 km/h?
Am auzit ca se poate face chip tuning pentru consum si putere. Stiti unde si cat costa?
Am auzit ca se poate face chip tuning pentru consum si putere. Stiti unde si cat costa?
pajero este instabila ca orice masina de gabaritul si inaltimea ei.
despre viteza....eu am mers 170 cu varianta veche de 170cp in 5 usi, deci cel in 3 usi si 200 cp (modelul nou) sigur poate mai mult.
despre fiabilitate pot spune mai mult posesorii de pajero. eu daca zic mai mult se poate considera ca sunt subiectiv, avand in vedere ca lucrez la un dealer mitsu.
despre viteza....eu am mers 170 cu varianta veche de 170cp in 5 usi, deci cel in 3 usi si 200 cp (modelul nou) sigur poate mai mult.
despre fiabilitate pot spune mai mult posesorii de pajero. eu daca zic mai mult se poate considera ca sunt subiectiv, avand in vedere ca lucrez la un dealer mitsu.
exact, nu faceti ce face popa. noi dam info si fiecare alege ce-i convine. elena, nu stiu cum e noul pajero dar cel din 2004 nu e facut pt drumuri lungi (varianta de 3 locuri), probabil ca modelul scurt are scaunul enervant de ingust, la sezut. repet in legatura cu chiptuningul, nu dau nume insa exista cateva oferte de chipuire pe forum, cauta.