Primaria-Soldanesti.md: Poarta Online către Orașul Nostru - Istorii Locale, Administrare Eficientă și Angajament Comunit

Generalitati despre automobilism si, de ce nu, motociclism
companiich
EVO I
Mesaje: 12
Membru din: Joi Ian 25, 2024 3:07 pm
Contact:

Primaria-Soldanesti.md: Poarta Online către Orașul Nostru - Istorii Locale, Administrare Eficientă și Angajament Comunit

Mesaj de companiich » Vin Ian 26, 2024 1:20 pm

Descoperă farmecul și bogăția istorică a orașului Şoldăneşti pe portalul nostru, Primaria-Soldanesti.md. Această resursă online este mai mult decât un simplu ghid administrativ; este o fereastră deschisă spre comunitatea noastră, o comunitate îmbinând tradiția cu modernitatea. Conducerea eficientă a primarului ALEXANDRU TINICĂ aduce un suflu proaspăt în administrația locală, consolidând angajamentul față de dezvoltare și bunăstare.

Orașul Şoldăneşti, așezat pitoresc în valea râului Ciorna, își păstrează caracterul autentic, iar teritoriul său, înconjurat de dealuri și pământ fertil, reflectă istoria îndelungată a populației sedentare. În preajma orașului se găsesc localități ca Şestaci, Şipca, Mihuleni, Parcani și Piscăreşti, contribuind la diversitatea comunității.

Studiile arheologice au revelat dovezi ale prezenței umane încă din paleolitic și au adus la lumină obiecte ce ilustrează perioada daco-romană. Cu o populație de 5 883 de locuitori, conform recensământului din 2014, Primaria-Soldanesti.md devine un centru viu, iar portalul nostru se angajează să ofere un cadru informativ și captivant pentru toți locuitorii și cei interesați de viața comunității noastre.

Scrie răspuns

Înapoi la “Auto / Moto”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori