Where can I sign up for an online institute?

Generalitati vis-a-vis de automobilele Mitsubishi
driana
EVO I
Mesaje: 5
Membru din: Mar Mai 30, 2023 11:17 am
Contact:

Where can I sign up for an online institute?

Mesaj de driana » Mar Noi 07, 2023 5:35 pm

You can immediately apply the practical skills you learn at The Construction Management Institute to your work. As such, you may start with professional project and contract management skills that look amazing on your resume. Your resume can benefit from the addition of a certified construction management master, and the Construction Management Institute provides a number of other professional courses related to the construction sector.

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 930
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Where can I sign up for an online institute?

Mesaj de radu-lancer » Mie Noi 08, 2023 10:06 am

„Drumul Morții”: Primul sistem de parapet mobil, montat pe DN2, la Crucea Comisoaiei VIDEO
Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Buzău a anunțat că a fost montat primul sistem de parapet mobil pe DN2, la km. 131+850, Crucea Comisoaiei. Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a spus că, dacă va da randament, acest tip de parapet ar putea fi montat și pe alte sectoare de drum.
Acest tip nou de sistem este un proiect pilot la nivel național care va permite transferul traficului rutier de pe o cale pe alta în cazul accidentelor rutiere grave, dar și intervenția utilajelor CNAIR și a autovehiculelor altor autorități, în cazul producerii unor blocaje provocate de înzăpezire, a explicat șeful CNAIR.

Potrivit lui, în următoarea perioadă, DRDP Buzău va monta pe DN2 încă două astfel de sisteme cu deschidere în caz de urgență la km. 133+500 și la km. 135+000.

„În funcție de randamentul pe care acest tip de parapet îl va da în exploatare, vom monta astfel de sisteme și pe alte sectoare de drum cu risc de înzăpezire sau de accidente”, a conchis directorul general al CNAIR.
https://www.economica.net/drumul-mortii ... 04679.html

Scrie răspuns

Înapoi la “Generalitati”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori