Problema Inchidere Telecomanda
- meister_raul
- EVO I
Salut, am un lancer 2008 di-d si de ceva timp a inceput sa-mi faca figuri la comanda de inchidere/deschidere din cheie. Am constatat ca bateria de la telecomanda e descarcata si trebuie schimbata insa nu am gasit in comert nimic, asa ca am hotarat sa o pun pe cea de la telecomanda de rezerva. Totul bine cateva zile pana cand a inceput sa faca figuri, nu se inchide daca ii dau comanda, eventual se descuie daca e incuiata. Beculetul rosu la telecomanda se aprinde cand ii dau comanda. Sugestii?
Salut!
Becul rosu se aprinde sa-ti arate ca functioneaza telecomanda(ca emite semnal).
Eu zic sa schimbi bateria cu una noua pentru ca chair si daca nu ai folosit telecomanda de rezerva asta nu inseamna ca bateria e inca in parametrii.
Eu am dat 6 lei pe o baterie(am mers la mall la cei ce se ocupa cu duplicarea cheilor...la mine cand a "decedat" bateria trebuia sa apas de 2-3 ori pe buton daca nu folosisem telecomanda in urma cu cel putin o ora;era enervant ca nu eram sigur mereu daca se inchide masina deoarece becul rosu de pe telecomanda se aprindea putintel iar masina nu reactiona. Acuma totul este in parametrii normali )
Bafta in ati repara problema , cu respect Cojack!
Becul rosu se aprinde sa-ti arate ca functioneaza telecomanda(ca emite semnal).
Eu zic sa schimbi bateria cu una noua pentru ca chair si daca nu ai folosit telecomanda de rezerva asta nu inseamna ca bateria e inca in parametrii.
Eu am dat 6 lei pe o baterie(am mers la mall la cei ce se ocupa cu duplicarea cheilor...la mine cand a "decedat" bateria trebuia sa apas de 2-3 ori pe buton daca nu folosisem telecomanda in urma cu cel putin o ora;era enervant ca nu eram sigur mereu daca se inchide masina deoarece becul rosu de pe telecomanda se aprindea putintel iar masina nu reactiona. Acuma totul este in parametrii normali )
Bafta in ati repara problema , cu respect Cojack!
- adrian lancer
- EVO I
- meister_raul
- EVO I