Benzina sau Diesel? Argumente pro si contra

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Sâm Aug 16, 2008 10:36 am

Auzi paulie, daciile alea jegoase pe care pesemne le-au luat unii macar erau luate din banii lor. Alti basiti au ciordit sau s-au milogit de tati si mami si au sarit direct in masini straine pe care le-au trosnit de un copac si au ajuns intre patru scanduri. Si culmea ca la cat costa un Lancer Diesel Edition Instyle, adica 25000 euro, poti sa iei masini insonorizate si cu motoare diesel silentioase, si nu trebuie sa fie Mertan sau BMW.

SI NU, NU AM AVUT DACIE JEGOASA.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Sâm Aug 16, 2008 12:30 pm

QUOTE (paulie)Da, am citit topicul si am inteles ideea, si scuze daca am ofensat pe cineva.

Stai linistit, nu ai ofensat pe nimeni !

E o atmosfera care s-a creat tocmai in urma posturilor "inteligente" ale unora dintre posesorii de VW frate pe platforma de lancer. Bine ai venit!
Eu ii felicit pentru alegere...vw e mai scump,iar la exterior sau e atat de comun incat banalul din viata lor este amplificat si mai mult...deci alegerea lor e justificata.
Nu e valabil pentru toti posesorii de tdi lancer.

Sa ai bafta sa nu ajungi in service si atentie la lichide si furtune!

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Sâm Aug 16, 2008 9:42 pm

QUOTE (DeBogdan)Sa revenim cu pretul la carburanti (de Petrom) si la cheltuieli de intretinere

benzina (99+): 4.34 RON;
motorina:
Top Euro Diesel (TED): 4.48 RON;
Euro Diesel (ED): 4.40 RON.

Din start nu-mi place o chestie la calculul tau. De ce benzina 99+? Specificatia e 95 fara plumb parca, eu d-aia o sa iau. Deci iese un pic mai jos

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Lun Aug 18, 2008 11:33 am

Uite asa am vrut eu, sa pun de 99+. :-D

Daca puneam de 95 pretul final al celui de 1.8 era si mai mic.
Te rog sa completezi tu aceasta lacuna a cunoasterii si sa refaci calcului, folosind benzina de 95, de la orice producator vrei tu.
Spor la treaba. :wink:

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Lun Aug 18, 2008 2:50 pm

bai... s-a mai ieftinit benzina... motorina a cam ramas tot pe acolo pe unde era... Cine se oftica? )

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Lun Aug 18, 2008 3:23 pm

QUOTE (Apple)bai... s-a mai ieftinit benzina... motorina a cam ramas tot pe acolo pe unde era... Cine se oftica? )

Firmele de salubritate care au masinile pe motorina, asociatiile agricole care au tractoare si combine, samd.

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Mie Aug 20, 2008 10:03 am

Permiteti sa Raportez: cu mandrie (fara deosebita) va informez ca am realizat un consum de8.8 l/100 km in Bucuresti.

Depunem in continuare eforturi sa indeplinim "obectivele"

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mie Aug 20, 2008 11:14 am

Pe mine m-au ajuns blestemele. De doua saptamani, de cind am bagat masina-n service, n-am condus decit dizaluri... :-& Un Grand Cherokee si o Octavia Variant. VREAU MASINA MEAAAAA!!!!!!

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Aug 20, 2008 11:23 am

QUOTE (DeBogdan)Permiteti sa Raportez: cu mandrie (fara deosebita) va informez ca am realizat un consum de8.8 l/100 km in Bucuresti.

Depunem in continuare eforturi sa indeplinim "obectivele"

Vedeti tovarase ca se poate ?
Mult succes!

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Mie Aug 20, 2008 12:02 pm

bai.. ati gresit topicul...
si daca tot ati gresit voi sa gresesc si eu...
Raportez cu mandrie tovaraseasca ca al meu 1.8 MT a scos in ultima saptamana (cu un plin de benzina) un consum de 8,6% atat pe CB cat si la metoda plin la pompa. Precizez ca am folosit si A/C, asa ca, tovarase secretar general, se poate si mai putin. Recunosc insa ca mi-am temperat nervii cat se poate si-am condus fara pantofi, cu picioarele goale )

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”