Benzina sau Diesel? Argumente pro si contra
Auzi paulie, daciile alea jegoase pe care pesemne le-au luat unii macar erau luate din banii lor. Alti basiti au ciordit sau s-au milogit de tati si mami si au sarit direct in masini straine pe care le-au trosnit de un copac si au ajuns intre patru scanduri. Si culmea ca la cat costa un Lancer Diesel Edition Instyle, adica 25000 euro, poti sa iei masini insonorizate si cu motoare diesel silentioase, si nu trebuie sa fie Mertan sau BMW.
SI NU, NU AM AVUT DACIE JEGOASA.
SI NU, NU AM AVUT DACIE JEGOASA.
QUOTE (paulie)Da, am citit topicul si am inteles ideea, si scuze daca am ofensat pe cineva.
Stai linistit, nu ai ofensat pe nimeni !
E o atmosfera care s-a creat tocmai in urma posturilor "inteligente" ale unora dintre posesorii de VW frate pe platforma de lancer. Bine ai venit!
Eu ii felicit pentru alegere...vw e mai scump,iar la exterior sau e atat de comun incat banalul din viata lor este amplificat si mai mult...deci alegerea lor e justificata.
Nu e valabil pentru toti posesorii de tdi lancer.
Sa ai bafta sa nu ajungi in service si atentie la lichide si furtune!
Stai linistit, nu ai ofensat pe nimeni !
E o atmosfera care s-a creat tocmai in urma posturilor "inteligente" ale unora dintre posesorii de VW frate pe platforma de lancer. Bine ai venit!
Eu ii felicit pentru alegere...vw e mai scump,iar la exterior sau e atat de comun incat banalul din viata lor este amplificat si mai mult...deci alegerea lor e justificata.
Nu e valabil pentru toti posesorii de tdi lancer.
Sa ai bafta sa nu ajungi in service si atentie la lichide si furtune!
QUOTE (DeBogdan)Sa revenim cu pretul la carburanti (de Petrom) si la cheltuieli de intretinere
benzina (99+): 4.34 RON;
motorina:
Top Euro Diesel (TED): 4.48 RON;
Euro Diesel (ED): 4.40 RON.
Din start nu-mi place o chestie la calculul tau. De ce benzina 99+? Specificatia e 95 fara plumb parca, eu d-aia o sa iau. Deci iese un pic mai jos
benzina (99+): 4.34 RON;
motorina:
Top Euro Diesel (TED): 4.48 RON;
Euro Diesel (ED): 4.40 RON.
Din start nu-mi place o chestie la calculul tau. De ce benzina 99+? Specificatia e 95 fara plumb parca, eu d-aia o sa iau. Deci iese un pic mai jos
bai.. ati gresit topicul...
si daca tot ati gresit voi sa gresesc si eu...
Raportez cu mandrie tovaraseasca ca al meu 1.8 MT a scos in ultima saptamana (cu un plin de benzina) un consum de 8,6% atat pe CB cat si la metoda plin la pompa. Precizez ca am folosit si A/C, asa ca, tovarase secretar general, se poate si mai putin. Recunosc insa ca mi-am temperat nervii cat se poate si-am condus fara pantofi, cu picioarele goale )
si daca tot ati gresit voi sa gresesc si eu...
Raportez cu mandrie tovaraseasca ca al meu 1.8 MT a scos in ultima saptamana (cu un plin de benzina) un consum de 8,6% atat pe CB cat si la metoda plin la pompa. Precizez ca am folosit si A/C, asa ca, tovarase secretar general, se poate si mai putin. Recunosc insa ca mi-am temperat nervii cat se poate si-am condus fara pantofi, cu picioarele goale )