Revizii (la general)

Intrebari si pareri despre revizii.
Scrie răspuns
Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mar Noi 04, 2008 4:14 pm

cix, tu ai relatii sau rude la m car. hotule.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Noi 04, 2008 4:18 pm

QUOTE (Cristian Todea)cix, tu ai relatii sau rude la m car. hotule.

Da, m-ai prins. Sora mea face curat acolo... )
Vedeti, daca iese cu bataie sa aveti grija de ea.

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mar Noi 04, 2008 4:21 pm

) , marfa. hai ca m-ai facut sa rad. mama ce spume am.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Noi 04, 2008 4:24 pm

QUOTE (Cristian Todea)Cristi, imi dai voie sa iti reamintesc?
...

Ma bucur ca ai citit!
Da,imi amintesc perfect tot ce am scris si nu as fi schimbat tonalitatea si stilul daca nu s-ar fi schimbat ceva in bine, din partea lor.
Nu 100% , dar suficient de mult incat sa plec de la ei multumit.

Daca inainte mergeam la ei cu 3 probleme si ma intorceam cu 3+1, de ceva timp nu mai pot spune acelasi lucru, procentajul e in favoarea mea.
Acum daca ai citit tot, cred ca iti e clar ca ceea ce spun e ceea ce cred eu, 100%, cu maximul de obiectivitate posibil, experientele mele in service, din 2006 pana in prezent.
Cand criticam, unii s-au declarat extrem de contrariati pentru ca nu erau de acord, deoarece eram rau si faceam antireclama!
Si atunci am dat si mai tare! )
Acum, cand nu mai critic service-ul...inseamna ca lucrez la mcar, sunt jmecher infiltrat! )

Initiativa ta e buna, rufele se spala in familie, acolo la sediu cu mecanici, sefi, samd de fata.
Eu nu am ce sa le zic...in prezent sunt multumit, iar trecutul il stiu si ei si nu am de gand sa-l mai dezgrop.
Deci cei nemultumiti...nu scapati ocazia si mergeti peste ei, cu furci, cu toapoare, pe ei, pe mama lor! )
Eu o sa stau in fotoliu ca m-am saturat sa "militez" pentru drepturile idiotilor...daca am o problema mi-o rezolv singur si gata!

PS. Chiar, Coobra, tu ce parere ai ? )
Te duci duci la evenimentul asta propus de Cristian ?

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Noi 04, 2008 4:40 pm

Cu alte cuvinte am dat destul din gura candva...si mi-am luat...de toate...de la diverse jigodii cu interese personale.
Acum sunt relaxat, nu vreau sa candidez pentru cel mai bun roman!

Ma scarpin la OO si casc!
Asta inseamna ca-mi e somn ?
E cam devreme si ce vreme de kkt!
Cum facea titi aur cu evo ala pe macadam...ohhh...ma duc sa mai visez!

Ba, stai asa ca sunt la servici, unde dracu ma duc ?
Deci am un task de terminat tata, nu e de joaca...

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mar Noi 04, 2008 4:49 pm

promit sa aduc si japonezi. :x am inteles. te-a ingropat sistemul si pe tine. sau te-ai blazat. pe asta se bazeaza si ei. stii ce zic? da-i dracu' lasa-i sa latre, noi facem tot ce stim. produsul verde ne asteapta. e misto in fotoliu, poate intr-o zi o sa ma asez si eu. nu stiu ce varsta ai, eu am spre 42. sa stii ca merge si asa sa o rezolvi singur. poate ca asta am sa fac si eu. dar in felul meu. pana la urma tot piata o sa rezolve mare parte din probleme. mai stau pana joi. dupa care, o rezolv in felul meu. mai international asa.

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mar Noi 04, 2008 4:52 pm

Titi e zeu. si Vali imi e drag de mor. se potriveste cu Alina Bunica. doi copii buni. Vali are viitor. nasol ca motorsportul e scump. daca aveam bani l-as fi sponzorizat pe Vali.

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mar Noi 04, 2008 5:00 pm

Stii de ce imi pare rau? ca acolo la m car sunt si oameni care isi fac treaba. daca ar fi fost asa o echipa, un dream team......... mama ei de treaba. masina e super, adevarul este ca evenimentul { mrc } a fost de vis. la rece, ma gandesc ca ar fi trebuit sa ne tina pe langa ei asa de drag. masinile astea sunt foc si pasiune. nici un dealer din romania nu ar face asa ceva cu o masina si pe urma sa te tina in garantie. asta inseamna ceva. dar cand ajungi in a 2-a jumatate a problemei, cum ai zis tu SMA Carcea? te trezesti in bandustane. nea ion si ciocanul lui zburator. ba f.....i mama ei de treaba.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Noi 04, 2008 5:02 pm

Multi inainte!

Sistemul are vina lui, dar nu asta e problema principala.
Cand ai o problema, o expui... si toti ceilalti din aceeasi pozitie se fac ca ploua fara sa le pese sau chiar sunt contrariati sau rad..."asa cristiiii zi-le ca ne amuza cum scrii!" atunci e clar ca esti un mascarici in sistem!
In cazul asta cauti alte solutii!
Logic, nu ?

Cam as stau lucrurile pe la noi...sa moara fratii mei daca te mint! )
Mai milogi ca pe aici nu exista!

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mar Noi 04, 2008 5:14 pm

ai dreptate, bad ideea. nu ne mai intilnim la mitsubishi. ma intalnesc doar eu si japonezii cu ei. pacat, voiam sa dau o cafea la termos, dar tu ai dreptate. se traieste prea mult din vrajeala.

Scrie răspuns

Înapoi la “Revizii”