Piese Auto Originale Si Aftermarket - Mai Ieftin Decat Noi Inseamna Degeaba
- republikbanat
- EVO I
- republikbanat
- EVO I
ma bucur ca 4turbo este o societate serioasa...nci acum nu am primit detalii despre cum sa fac comanda pt telescoapele fata....este incredibil cum pe criza asta cu concurenta mare pe piata unele societati ca 4turbo fac pipi pe clienti...stati linistiti si ignorati in continuare clientii ca nu sunteti singura societate de pe piata...degaba sloganul<mai ieftin inseamna degeaba>...mai bine vindeti mai scump dar sa fiti seriosi!!!!
Salut,
Pe data de 24 noiembrie ai primit o oferta cu preturile solicitate, in mai putin de o ora dupa postarea mesajului (mesaj postat la 4:12, reply primit la 4:54). Nu aveam cum sa ghicesc ca vrei sa le comanzi... Asa ca nu a facut nimeni "pipi" pe tine ba chiar ai fost tratat cu seriozitate. Daca nu ai confirmat comanda cu un amarat de tel sau macar mesaj/PM nu inteleg ce vina avem noi.
O zi buna.
Pe data de 24 noiembrie ai primit o oferta cu preturile solicitate, in mai putin de o ora dupa postarea mesajului (mesaj postat la 4:12, reply primit la 4:54). Nu aveam cum sa ghicesc ca vrei sa le comanzi... Asa ca nu a facut nimeni "pipi" pe tine ba chiar ai fost tratat cu seriozitate. Daca nu ai confirmat comanda cu un amarat de tel sau macar mesaj/PM nu inteleg ce vina avem noi.
O zi buna.
- republikbanat
- EVO I
QUOTE (4turbo @ Nov 30 2010, 11:46 AM) Salut,
O zi buna.
am scris de 2 ori pe topicul vostru!!!!!ca doresc piesele si cum le comand!!!!!voi cititi topicul creeat de voi??????
QUOTE (republikbanat @ Nov 24 2010, 05:03 PM) ok.cum se realizeaza o comanda?platesc la curier valoarea telescoapelor?cat ma costa curierul pana in jud alba?in cat timp imi ajung?ma intereseaza telescoapele.cat am garantie la ele?banuiesc ca am garantie doar cu dovada montarii intr-un service autorizat?eu sunt din timisoara.momentan pana la anul ma aflu in jud alba.
daca va puteti uita si de o rama originala va rog...
QUOTE (republikbanat @ Nov 25 2010, 12:04 PM) nu mi-ati raspuns cum fac comanda la telescoape...si cum se procedeaza.
nici in legatura cu rama adaptoare 2 din.
O zi buna.
am scris de 2 ori pe topicul vostru!!!!!ca doresc piesele si cum le comand!!!!!voi cititi topicul creeat de voi??????
QUOTE (republikbanat @ Nov 24 2010, 05:03 PM) ok.cum se realizeaza o comanda?platesc la curier valoarea telescoapelor?cat ma costa curierul pana in jud alba?in cat timp imi ajung?ma intereseaza telescoapele.cat am garantie la ele?banuiesc ca am garantie doar cu dovada montarii intr-un service autorizat?eu sunt din timisoara.momentan pana la anul ma aflu in jud alba.
daca va puteti uita si de o rama originala va rog...
QUOTE (republikbanat @ Nov 25 2010, 12:04 PM) nu mi-ati raspuns cum fac comanda la telescoape...si cum se procedeaza.
Salut !
Spune-ne te rog daca vrei toate amortizoarele sau doar fata / spate !
Produsele nu sunt in stoc la furnizor insa asteptam acum raspuns pt timpul exact de livrare !
Multumesc!
Salut !
Produsele nu sunt in stoc la furnizor insa asteptam acum raspuns pt timpul exact de livrare !
Multumesc!
- republikbanat
- EVO I
QUOTE (4turbo @ Nov 30 2010, 02:04 PM) Salut !
Multumesc!
precum am mai spus doresc amortizoarele fata. stanga fata si dreapta fata.
dar inainte de a da o comanda ferma doresc sa stiu cat am garantie,in ce conditii am garantie,in cat timp mi le livrati..
Multumesc!
precum am mai spus doresc amortizoarele fata. stanga fata si dreapta fata.
dar inainte de a da o comanda ferma doresc sa stiu cat am garantie,in ce conditii am garantie,in cat timp mi le livrati..
QUOTE (republikbanat @ Nov 30 2010, 02:33 PM) precum am mai spus doresc amortizoarele fata. stanga fata si dreapta fata.
Amortizoarele au garantie 1 an fara limita de KM si pt o eventuala cerere de a le schimba in garantie sunt necesare factura si devizul de la un service autorizat. Termenul de livrare este de 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Nu este nevoie de avans pt a le comanda.
Problema este ca cele pe spate nu le livreaza niciun furnizor cu care lucram !
Amortizoarele au garantie 1 an fara limita de KM si pt o eventuala cerere de a le schimba in garantie sunt necesare factura si devizul de la un service autorizat. Termenul de livrare este de 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Nu este nevoie de avans pt a le comanda.
Problema este ca cele pe spate nu le livreaza niciun furnizor cu care lucram !
Azi am schimbat uleiul (Pajero Sport 2,5 diesel) si am vazut ca burdufurile ce se afla in interiorul arcurilor de pe spate sunt franjurate. Nu stiu daca acestea erau inchise si creau o ultima amortizare, nu le-am vazut pe nici o schema. Sunt prinse de caroserie cu 3 suruburi! Exista asa ceva de vanzare si cat costa?
Multumesc!
Multumesc!