Chiptuning benzina Mitsubishi Colt, Lancer, Pajero, Carisma

Modificari pt performanta: resoftari, evacuare, turbo, etc.
Scrie răspuns
Doc
EVO I

Mesaj de Doc » Joi Feb 26, 2009 12:33 pm

@shadow2blade: cu siguranta nu asta era intentia mea, dupa cum vezi am incercat sa aduc argumente si dovezi la ceea ce am postat in acest topic chiar daca stiam ca intrebarile veneau din partea unui user AUM(aka SKN-Tuning) ce incearca sa discrediteze concurenta.

@Vibe: In general sambata venim doar pe baza de programare, insa daca vrei sa ne faci o vizita la service pentru modificari, voi veni eu la munca. Programul pentru Sambata este de la ora 10:00 la 14:00. Numarul de telefon este 0751.194.100.

Doc
EVO I

Mesaj de Doc » Joi Mar 05, 2009 9:45 pm

Va anunt cu placere ca reteaua noastra se extinde cu doua noi reprezentante Dimsport in Satu Mare si Baia Mare.

Satu Mare: Mobil: 0740 005 595 / Adresa: Str. Careiului nr 165. Satu Mare / web: http://janta.biz/test/page/Despre-noi.html

Reprezentanta VW Robot Baia Mare

Informatii contact:
SC Robot SRL
Bd. Independentei nr. 59
430071 Baia Mare
Telefon: +40 262 223298
Fax: +40 262 220601 / web: http://www.robot.ro

Ne-am gandit sa aplicam si noi modelul firmelor de tuning din afara tarii si sa oferim lunar 3 zile de discount pentru 2 modele de Mitsubishi. De aceea pentru luna Martie intra in promotie resoftarea la:

Lancer 2.0 DI-D 140 CP - 250 euro

si

Colt 1.5 109 CP - 199 euro

Perioada de promotie se intinde pe 3 zile, si anume: 9, 10, 11 Martie.

Doc
EVO I

Mesaj de Doc » Sâm Mar 07, 2009 1:06 am

Am uitat sa mentionez ca durata de lucru la cele doua modele este de aprox 30-50 minute la modelul turbo diesel (modificare de soft direct prin mufa OBD) si 60-80 min la motorizare benzina aspirat (modificare de soft pe mufa ECU).

NeGrutzY
EVO I

Mesaj de NeGrutzY » Sâm Mar 07, 2009 9:15 am

Dupa multe insistente si profitand ca sunt client mai vechi al lui Cecky (pt cine nu stie Doc si Cecky lucreaza impreuna) m-au primit ieri dupa-amiaza sa imi faca resoftarea.
Operatiunea a durat cam o ora si ceva in conditii foarte ok si civilizate. De asemenea pot sa remarc atentia cu care se umbla la masina, totul fiind desfacut si reasamblat cu grija. Nici nu se vede ca s-a umblat vre-odata pe acolo.

Am zis sa postez niste prime impresii, cu toate ca nu am apucat sa ma joc foarte mult cu ea si am si benzina de 95. In primul rand motorul e umpic mai silentios, toarce mai rotund, raspunde instant celei mai mici apasari a pedalei si pare mult mai vioi si dornic sa se tureze cat mai mult. Trage de mai jos si nu da senzatia ca gafaie, ca se chinuie(senzatie pe care o aveam inainte daca o calcam brusc pe la 2500 rpm). Lagul pedalei de acceleratie a fost si el diminuat, nu mi-am dat seama exact in ce masura dar e mult mai bine. Ca putere, se simte o crestere (nu va asteptati sa devina racheta) si probabil dupa ce ii dau sa pape niste benzina cu CO mai mare de 98 o sa fie concludent.

Atat pentru moment, maine ii fac un plin si ma duc pe A2 sa fac niste teste si revin cu detalii.

NeGrutzY
EVO I

Mesaj de NeGrutzY » Dum Mar 08, 2009 8:58 pm

Dupa cum am promis, vin cu un mic update.

Am pus Carrera 100 aseara si azi am fost sa vad ce si cum. Din pacate am avut ceva treaba si am iesit pe Pitesti, nu pe A2, si nu amfost singur, ci 4 insi in masina.
Concluzia a fost ca trage cum tragea inainte cand eram singur in masina, si ca reprize, si ca top speed, care la dus a fost 190 si la intoarcere am atins 200 (pe ceas). Ca diferenta, vara trecuta, cu 4 insi in masina la intoarcere spre Bucuresti nu am reusit sa trec de 185-187 pe ceas si aveam tot Carrera 100.
Si in oras e mai vioaie, si tot 4 insi eram. Consumul la un stil de condus "normal" adica si normal, si cu talpi din cand in cand a scazut cu un litru. La talpa totala nu am avut ocazia sa vad dar banuiesc ca a crescut umpic, ceea ce e normal.

Sper intr-una din zilele urmatoare sa apuc sa ies si singur, si sa ma intalnesc cu Cristi sa vedem diferente. Eu cu soft, el fara, si dupa ce isi face si el softul la Jeff mai facem un test sa vedem si atunci cum stam.

O sa mai revin cuupdate-uri.

Ca si concluzie, sunt foarte multumit de rezultate! Bila alba pentru Doc si Cecky.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Dum Mar 08, 2009 10:04 pm

adica ai trecut pe langa mine si ai zis ca nu ai cu cine sa te compari

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Mar 08, 2009 11:45 pm

QUOTE (NeGrutzY @ Mar 8 2009, 08:58 PM) ...
Sper intr-una din zilele urmatoare sa apuc sa ies si singur, si sa ma intalnesc cu Cristi sa vedem diferente. Eu cu soft, el fara, si dupa ce isi face si el softul la Jeff mai facem un test sa vedem si atunci cum stam.

...

Felicitari pentru update-urile aduse masinii in ultima perioada, pneuri jmechere, remapare...
Acum am ajuns...e tarziu, ne auzim maine si iesim la o tura.

Apropo, azi, de 8 martie, i-am facut un cadou, rotile ei de vara si apoi i-am curatat internele, i-am dat da n-a mai avut aer.
O auzeam cum se caznea sa apire mai mult.
A fost o placere plimbarea de azi...mai cald afara, motorul si-a schimbat sound-ul, trage mai bine.

Doc
EVO I

Mesaj de Doc » Lun Mar 09, 2009 11:11 am

De astazi incepe oficial promotia pentru cele doua modele:

Lancer 2.0 DI-D 140 CP - 250 euro

si

Colt 1.5 109 CP - 199 euro

Perioada de promotie se intinde pe 3 zile, si anume: 9, 10, 11 Martie.

Va asteptam cu programari la numarul de telefon afisat mai jos.

P.S. ma bucur sa aud ca Alex (NeGrutzY) este multumit de serviciile oferite de firma noastra. Sper ca pe viitor sa avem si alti clienti membri ai acestui forum la fel de multumiti de modificarile pe care le putem face la Mitsubishi.

VooN
EVO I

Mesaj de VooN » Lun Mar 09, 2009 1:45 pm

Ma bucur sa aud ca sunt rezultate bune la modelele aspirate (mai ales in ceea ce priveste consumul) Bravo !!!
Acu asteptam si un update de soft pt modelul turbo - unde rezultatele au fost f bune la performante si dezastru la consum.
Spor la treaba!

Doc
EVO I

Mesaj de Doc » Mar Mar 10, 2009 8:41 am

De ieri avem inca un posesor de Mitsubishi Colt 1.5i 109CP care a beneficiat de promotia noastra. Asteptam sa ne scrie aici impresiile din trafic dupa aceasta resoftare reusita.

Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”