Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
lgp
EVO I

Mesaj de lgp » Mie Noi 11, 2009 10:55 am

@themircea
multumesc. am primit comanda azi.

intrebare/nemultumire : se pare ca tavita de portbagaj de outlander II, cu subwoofer, contine si partea din stanga, unde la mine este amplasat subwooferul.

se presupune ca eu va trebui sa decupez, tai cu foarfeca/cutter acea parte? pentru a obtine conturul si a se aseza tavita conform conturului?

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Mie Noi 11, 2009 6:35 pm

Salut!

lgp - Nu se pare, ci chiar are si urechea pentru modele fara subwoofer. Chiar tu ai citat mai sus din catalog: "deasemenea pentru modelele cu subwoofer pe stanga".
Nu se presupune, ci chiar asa trebuie sa faci. Vezi ca ai acolo o a doua margine inaltata. Evident tai de dupa aceasta...

La Outlander II, spre deosebire de Lancer 2008 Sedan (de exemplu), aparitia subwooferului antreneaza doar o modificare de detaliu si nu se justifica introducerea unei matrite absolut noi.
La Lancer, insa, subwoofer-ul schimba radical conturul stang al portbagajului si, evident, a necesitat o matrita absolut diferita.

Daca cele de mai sus, precum si detasarea urechii stangi, constituie o problema, nu pot decat sa-mi manifest in intregime disponibilitatea de a iti returna integral banii.

Multumesc!
Mircea
Fişiere ataşate
Outlander_II_cu_subwoofer___copy.JPG
Outlander_II_cu_subwoofer___copy.JPG (104.01 KiB) Vizualizat de 2106 ori
Outlander_II___copy.JPG
Outlander_II___copy.JPG (100.48 KiB) Vizualizat de 2102 ori

lgp
EVO I

Mesaj de lgp » Mie Noi 11, 2009 8:06 pm

... nu e o problema, eram doar foarte contrariat si mirat in acelasi timp. banuiam ca acesta e raspunsul.
pe de alta parte, m-as fi asteptat sa vina taiata gata tavita, daca oricum era un model adaptabil, si eu am mentionat ca il vreau pentru model cu subwoofer.

exista eticheta pe ea, care spune clar ca e pt OUTLANDER 2, SI PT. CELE CU SUBWOOFER, deci e clar ca e OK.

nu se pune problema refuzarii pe motive puerile, era doar o observatie.
atata doar, ca va mai dura pana in weekend sa o ajustez, si asta e cel mai suparator...ma "roade" pe creier ...

PS: e foarte OK tavita, si se potriveste perfect ... pe celelalte laturi, pana o tai pe cea in plus )

Multumesc

numai_silviu
EVO I

Mesaj de numai_silviu » Mie Noi 11, 2009 8:26 pm

Ce fain ar fi fost si la lancer sa fie la fel, eventual si in stanga si in dreapta... castigam un spatiu micut ce'i drept pentru depozitarea diverselor accesorii de sezon sa zicem o pereche de manusi, racleta de geam etc

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Mar Noi 17, 2009 4:26 pm

Avem pe stoc. 25*50 cm - acopera tunelul si intra sub covorasele laterale. Mocheta cu spate cauciucat. 18 ron.

Multumesc,
Mircea
[/quote]
Salut!Daca mai ai asa ceva as dorii si eu un covoras!
P.S.Tavita este foarte buna si durabila,arata ca noua dupa un an si jumatate!

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Noi 17, 2009 11:59 pm

Mircea, o rugaminte. Spune-mi te rog cum as putea intra in posesia unui plastic de acela care se monteaza in presuri pentru sistemul de prindere. Ideea e ca l-am demontat pe cel de la presurile tale (mocheta) si l-am pus pe presurile de cauciuc (care le folosesc iarna) dar la mai multe demontari, mi-e ca voi cam distruge presurile.

Multumesc,
chacha

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Noi 19, 2009 9:29 am

Salut!

adrian lancer - Ma bucur ca ti-a fost ( si iti este) de folos!
Da, sigur ca avem covorase pentru tunelul median.
25*50 mocheta - 14 ron - vezi tunelul tau cat e de lung - poate vrei covorasul cu 4-5 cm mai lat sau mai ingust. Se poate face.
45*33 cauciuc - 15 ron - aici e foarte probabil ca trebuie sa-l ingustezi putin.

Evident ca nu are sens sa platesti curierat pentru un covoras de 124 ron, dar il putem pune in comanda altui coleg de forum.

chacha - elegant si civilizat ar fi sa-l punem intr-un plic, prin Posta. Problema e ca am experimentat in repetate randuri si... la noi nu-i nici elegant, nici civilizat. Nici unul dintre plicuri nu a ajuns la destinatar.
La predarea plicului ni-l cantaresc si il cartam cu timbrele potrivite. Cu toate astea... RO, ce sa-i faci...

Hai sa o pastram ca pe o tema. Pana la primavara (cand vrei sa faci schimbul inapoi) oricum e timp. Propunerea mea ar fi sa le punem in coletul vreunui coleg de forum din Bistrita. Anyway: tu decizi.

Ceau!
Mircea

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Noi 19, 2009 9:33 am

Ai dreptate Mircea, nu ma grabesc si nici 15-17 lei taxe (colet) pentru asta nu sunt dispus sa platesc. Daca exista vreo comanda din Bistrita/Cluj am rugamintea sa ma anunti daca e coleg de forum (voi urmari si eu topicul, evident) si intru eu cumva in posesia lui.

Multumesc frumos.

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Joi Noi 19, 2009 2:14 pm

Salut!
Am masurat,mocheta de 25*50 se potriveste perfect!
Pentru partea de curierat multam fain,astept cu nerabdare sa ai o camanda serioasa pt.Cluj la care sa atasezi si mocheta mea!
Multumiri anticipate!

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Noi 19, 2009 7:30 pm

Salut!

chacha - OK! Ne auzim cu prima Bistrita...

adrian lancer - ce culoare sa fie covorasul: negru, beige, gri?

Ceau!
Mircea

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”