Evo 9=21.000?,merita?

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Vin Iun 11, 2010 4:43 pm

] eu incep sa-mi pun intrebari cati ani ai si de unde ai luat pozele alea.
faptul ca tu ai vazut evo-ul pe autovit in niste poze si nu-ti place cum arata motorul, imi da de gandit...

eu nu stiu cum judeci tu, imi pun sincer intrebari ce varsta ai...
ai fi putut foarte bine sa te duci sa vezi masina aia cum merge, ce fel se comporta si sa ii faci un test. Tu preferi sa iei in aceeiasi bani o masina din lituania, care poate fi o teapa, la care trebuie sa platesti o ditamai taxa de inmatriculare.

Ma rog... spune-mi macar cati ani ai...

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Vin Iun 11, 2010 5:04 pm

N-are nici o treaba varsta cu maturitatea

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Vin Iun 11, 2010 5:38 pm

Si nici maturitatea cu curatenia compartimentului motor. Eu am grija si de interior (ulei bun schimbat la timp, filtre etc.) dar si de aspect...nu suport sa deschid capota si sa gasesc o gramada de jeg.

Fshhh
EVO I

Mesaj de Fshhh » Sâm Iun 12, 2010 12:41 am

@Apple Raspunsul cred ca este 19 ani dupa cum scrie chiar pe profilul omului, ziua de nastere "16 Oct 1991"

Ionel007
EVO I

Mesaj de Ionel007 » Sâm Iun 12, 2010 9:03 pm

In legatura cu ce a zis @Apple am 18 ani si cateva luni iar permisul l-am luat anul acesta ca sa stii:)

In legatura cu masina de pe autovit sa stii ca fiecare are gusturile lui

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Sâm Iun 12, 2010 9:14 pm

Pe banii tai faci ce vrei, normal, iar o masina care nu iti place din prima, nu o cumperi oricat de pragmatic vei fi. Mereu te vei urca in ea cu gandul ca vrei sa o vinzi ca nu iti place.
Insa e bine sa asculti si de sfatul altora, nimeni nu are aici interesul sa iti vanda o masina anume, si sincer si eu prefer o masina pe care o pot testat cat vreau si nu una care vine cine stie de unde si nu poti afla un istoric real.
Oricum e alegerea ta, insa sa stii ca faza cu motorul curat/albastru etc va dura maxim o luna in Romania deci mai bine iei o masina buna (nu o cunosc pe cea de pe Autovit deci nu ma refer neaparat la aia) decat una de expozitie dar trebuie dusa pe platforma la expozitie (de asemenea nu o cunosc nici pe cea din Lituania, deci nu ma refer nici la aia neaparat). Putina prudenta la atata amar de bani este binevenita...

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Sâm Iun 12, 2010 9:37 pm

Si putina prudenta la alegerea masinii fata de experienta ta de condus, atata putere pe mana unui incepator este periculoasa pentru tine si mai ales pentru ceilalti care nu au nicio vina...Nu sunt eu mosu forumului, dar ia-o incet, nu te infige la 300+CP daca doar ce ai luat carnetul.

PaulT
EVO I

Mesaj de PaulT » Sâm Iun 12, 2010 10:01 pm

Ai mare dreptate. Un EVO nu prea se preteaza la a fi prima masina.... Necesita ceva experienta prealabila, e o masina foarte agresiva si nu extrem de usor de stapanit daca o duci spre limita(si nu prea poti sa nu o duci...). Ionel007 - sper sa nu te superi pe noi, dar sfaturile astea sunt in interesul integritatii tale fizice.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Sâm Iun 12, 2010 10:02 pm

Se simte o doza de teribilism din partea ta Ionele... Pana la urma sunt banii tai (sau mai degraba ai parintilor?) dar daca tot esti dispus (sau parintii) sa dai/dea 20k+ euro pe o masina, si esti fan Mitsu, de ce nu cumperi un Lancer 1.8 Instyle spre exemplu ? Ar trebui sa apreciezi 143 CP cu dotarile aferente. Ar fi mai mult decat suficient. Nu-ti cunosc abilitatile la volan, dar parerea mea e ca te cam arunci... Daca totusi vei alege Evo, sper sa ai bani sa intretii masina asta asa cum merita... si... multa prudenta.

Ionel007
EVO I

Mesaj de Ionel007 » Sâm Iun 12, 2010 10:51 pm

@PaulT ba din contra imi place ca imi dati sfaturi pt. ca ar trebui sa ascult de la"astia mai mari"
Sunteti singurii care mi-ati dat sfaturi(ma refer de pe site-uri)

Astept cu nerabdare alte critici sau indrumari

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”