Discu?ii generale legate de IT
Si eu lucrez in IT, am terminat CSIE, adica Cibernetica, Statistica si Informatica economica din ASE Bucuresti acum un an jumate. Acum sunt IT system engineer, dar in viitor, dupa niste traininguri in Italia, IT manager pe Romania la o fabrica de..... biciclete www.campagnolo.com Fabrica din RO se ocupa cu productia de piese, in special tot sistemul de schimbatoare, pedale, roti, frane. Bicicletele sunt exclusiv semicursiere. Sa va mai spun ca varful de gama la ei costa 8000 de euro?
Ma ocup de administrarea softului lor ERP, care este Baan: http://en.wikipedia.org/wiki/Baan. Module de productie, aprovizionare, contabilitate, etc. Mai le fac un programel in access, ba unul in Java pentru nevoile lor zilnice, si sa le usurez munca. Iar cand plec de la servici ma ocup de o mica firma a mea de design publicitar, webdesign, prezentari, reclame video, etc.
Ma ocup de administrarea softului lor ERP, care este Baan: http://en.wikipedia.org/wiki/Baan. Module de productie, aprovizionare, contabilitate, etc. Mai le fac un programel in access, ba unul in Java pentru nevoile lor zilnice, si sa le usurez munca. Iar cand plec de la servici ma ocup de o mica firma a mea de design publicitar, webdesign, prezentari, reclame video, etc.
QUOTE (Gogo)Daca mai ai intrebari...nu ezita...
Multumesc Gogo pentru informatii...
Pentru consola, jocurile se achizitioneaza separat...cat costa jocul indicat de tine ?
Pe Xbox 360 ruleaza aproape orice ?
Cam ce configuratie de PC ar fi OK sa rulez fara probleme, la performante maxime, jocurile de ultima generatie ?
Multumesc Gogo pentru informatii...
Pentru consola, jocurile se achizitioneaza separat...cat costa jocul indicat de tine ?
Cam ce configuratie de PC ar fi OK sa rulez fara probleme, la performante maxime, jocurile de ultima generatie ?
QUOTE (Leutz)Intr-adevar ... multi tata, multi ... IT-stii astia.
:-) Eu mi-s electronist (telecom) la origini. Asa ca ce sa zic ... am un oarecare "know how" intr-o gramada de chestii de care m-am dat cu capul de cand m-a facut tara inginer. Proiectat circuitistica: ... antene, filtre, MEMs pt. microunde. Apoi ... programat procesoare, controller-e, DSP-uri.
Facut si proiectare/implementare/administrare retele ... DSL, radio-relee, fibre, wireless ...
uite aici un om pasionat de facultatea pe care a terminat-o,spre deosebire de mine.In ce te-ai bagat tu,intr-adevar e mare belea,cochetez si eu cu fibra optica si luminitele alea de se invart pe acolo dar cand dau de matematica prin carti,fug ca de dracu.Si ca tot a pomenit un coleg de constructii,am sugravit si eu,am pus gresie etc
PS Am impresia ca Cristi joaca la capitolul SPAM aka sa bata recordul de posturi scrise pe ora.
:-) Eu mi-s electronist (telecom) la origini. Asa ca ce sa zic ... am un oarecare "know how" intr-o gramada de chestii de care m-am dat cu capul de cand m-a facut tara inginer. Proiectat circuitistica: ... antene, filtre, MEMs pt. microunde. Apoi ... programat procesoare, controller-e, DSP-uri.
Facut si proiectare/implementare/administrare retele ... DSL, radio-relee, fibre, wireless ...
uite aici un om pasionat de facultatea pe care a terminat-o,spre deosebire de mine.In ce te-ai bagat tu,intr-adevar e mare belea,cochetez si eu cu fibra optica si luminitele alea de se invart pe acolo dar cand dau de matematica prin carti,fug ca de dracu.Si ca tot a pomenit un coleg de constructii,am sugravit si eu,am pus gresie etc
PS Am impresia ca Cristi joaca la capitolul SPAM aka sa bata recordul de posturi scrise pe ora.
QUOTE (Cristi)Multumesc Gogo pentru informatii...
Uite aici link-ul cu forumul oficial al jocului...daca vrei sa te documentezi
http://forums.eu.atari.com/forumdisplay.php?f=280
jocul pe PC costa in jur de 150 RON....pe XBOX360 nu stiu exact :roll:
Pe forum apare un PC System Requirements:
Operating System : Windows 2000/XP/Vista
CPU : Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+.
GPU (Video Cards) : ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM.
Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended.
SPU (Sound Cards) : DirectX 9.0 compatible Sound Card.
System Memory : 512 MB, 1 GB recommended
Hard Disk free space: 8 GB
DVD drive: 8x minimum
DirectX 9.0C (included)
Eu zic sa cercetezi forumul...si cum am mai spus...sa vezi niste filmuletze...dupa care...sa imi spui ce parere ai...(evident daca ai timp sa faci asta)
Uite aici link-ul cu forumul oficial al jocului...daca vrei sa te documentezi
http://forums.eu.atari.com/forumdisplay.php?f=280
jocul pe PC costa in jur de 150 RON....pe XBOX360 nu stiu exact :roll:
Pe forum apare un PC System Requirements:
Operating System : Windows 2000/XP/Vista
CPU : Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+.
GPU (Video Cards) : ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM.
Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended.
SPU (Sound Cards) : DirectX 9.0 compatible Sound Card.
System Memory : 512 MB, 1 GB recommended
Hard Disk free space: 8 GB
DVD drive: 8x minimum
DirectX 9.0C (included)
Eu zic sa cercetezi forumul...si cum am mai spus...sa vezi niste filmuletze...dupa care...sa imi spui ce parere ai...(evident daca ai timp sa faci asta)
Hai sa intru si eu in hora... Mare lucru nu stiu, m-am apucat de Facultatea de Informatica din care am reusit cu succes sa termin primul semestru (baiat silitor, stiu ), si pe care am abandonat-o in favoarea Academiei Fortelor Aeriene (la care nu am reusit sa intru din cauza unei mici probleme medicale).
Si ca sa nu ma plictisesc, in timpul liber ma mai joc cu unele scripturi php (phpbb, IPB, e107, mambo, joomla) si ar mai fi pe lista si vBulletin prin care nu am apucat sa ma uit. Mai pierd din cand in cand vremea si prin Dreamweaver si Photoshop, iar de ceva vreme tot vreau sa invat Flash dar nu imi ajunge timpul...
Am participat si eu la o "cablariada", dar ceva mai mica, m-am ocupat de o mica retea de cartier timp de un an si ceva... si... cam atat.
Si ca sa nu ma plictisesc, in timpul liber ma mai joc cu unele scripturi php (phpbb, IPB, e107, mambo, joomla) si ar mai fi pe lista si vBulletin prin care nu am apucat sa ma uit. Mai pierd din cand in cand vremea si prin Dreamweaver si Photoshop, iar de ceva vreme tot vreau sa invat Flash dar nu imi ajunge timpul...
Am participat si eu la o "cablariada", dar ceva mai mica, m-am ocupat de o mica retea de cartier timp de un an si ceva... si... cam atat.